Levande (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
322
Utgivningsdatum
2023-02-28
Förlag
Astegård
Dimensioner
180 x 180 x 24 mm
Vikt
500 g
SAB
Dokb
ISBN
9789152754962

Levande

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2023-02-28
320
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Ett planeringsverktyg för att låta hela livet ska få plats"

Den här kalendern är framtagen som en hjälp för att förstå dina inre värderingar och sedan hjälpa dig leva efter dem, ett litet steg i sänder. Från det vida perspektivet av vad som är viktigast för dig blir du genom frågor och reflektioner guidad mot att ta steg varje dag för att komma närmare dina drömmar och din sanning.

Kalendern innehåller dagliga morgon- & kvällsritualer tillsammans med en kalender som sträcker sig över en tremånaders period där du varje vecka får chans att checka in och djupare reflektera över hur du bäst kan hålla dig nära det du längtar efter. Efter varje månad får du även möjlighet att checka av var du är när det kommer till projekt och livsmål. Utöver det blir du i början av kalendern också guidad genom texter och en serie övningar mot att se vad det är som just du behöver fokusera på för att leva livet lite mer som du vill.

Från författaren:
"Den här kalendern kom till ur en längtan efter att varje dag hitta och prioritera det som verkligen betyder någonting. På riktigt. Så ofta rusar vi på utan att egentligen veta vart vi ska, trots att vi har så väldigt bråttom att komma dit. Så vart ska vi med vårt enda liv?

Här har jag samlar verktyg som hjälper oss att svara på de frågorna för att sedan ta med de svaren ner i vår vardag. Genom tacksamhet, reflektion och tid för att checka in och lyssna till vår längtan och våra behov varje dag så guidas vi att ta många små steg. Steg som tillsammans för oss närmare vår egen sanning och som hjälper oss att leva som vi vill snarare än som vi tror att vi borde. Och på ett mer hållbart sätt.

Så att alla delar av livet från plats."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Levande
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 549 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »