Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (191.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Martin Wentzel
Utgivningsdatum
2023-02-11
Förlag
Martin Wentzel Förlag
ISBN
9789152760475

Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-02-11

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
- Varför attraherar jag till mig en viss typ av partners, vänner och arbetskamrater med ett visst beteende hela tiden?

- Varför blir vissa människor illa behandlade, mobbade, kränkta, misshandlade, bedragna och inte andra?

- Varför råkar alltid jag ut för en viss sorts problem och konflikter hela tiden?

- Jag förstår inte varför jag inte kan lämna min partner som behandlar mig så illa? Vad är det för kraft som håller mig kvar i relationen?

- Jag undrar varför våra barn mår så dåligt efter vår skilsmässa som gick så friktionsfritt, de hörde ju inte ett enda ont ord emellan oss?

- Hur kommer det sig att vissa människor - och inte andra, mentalt i sin fantasi kan skapa sin drömpartner och sitt drömliv och sedan bara attrahera till sig allt detta?Martin Wentzel var dödförklarad i 8 minuter efter en trafikolycka 1986. Han lämnade sin fysiska kropp och fördes in i andra dimensioner av liv. På andra sidan i ljuset mötte han transparenta ljusgestalter som gav honom "livets nycklar", det vill säga den kunskap och de insikter som vi måste ha för att vi skall kunna leva livet i vår fulla kraft och potential - så som det var tänkt ifrån början.Du får här och nu möjligheten att följa med på en resa in i ljuset, in i en högre medvetenhet där du själv kan påverka, förändra och skapa ditt liv och dina relationer på ett sätt som du tidigare inte trodde var möjligt!Martin Wentzel är terapeut, föreläsare och författare inom känslomässig och andlig utveckling. Med sina insikter ifrån andra sidan har Martin hjälpt 1000-tals människor att förändra sina liv och förverkliga sina drömmar och mål! www.martinwentzel.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jag var död
    -, 14 mars 2024

    Intressant men jag blev stressad av uppläsare skarpa tonläge hela boken igenom. Osäkert om råden i boken gav så mycket mer än att det är hälsosamt att meditera.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martin Wentzel