Söka Drottningen Finna Starwalker: En dokumentär om att finna äkta kontaktpersoner för utomjordiska besökare (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-06-27
Förlag
Centera Publishing
ISBN
9789152771952
Söka Drottningen Finna Starwalker: En dokumentär om att finna äkta kontaktpersoner för utomjordiska besökare (e-bok)

Söka Drottningen Finna Starwalker: En dokumentär om att finna äkta kontaktpersoner för utomjordiska besökare E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-06-27
196
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Söka Drottningen, Finna Starwalker är en dokumentär om att finna äkta kontakt-personer för utomjordiska besökare.

Författarnas första resa hade varit in i den värld som Channie, grundaren av healingmetoden UVTH, hade presenterat. Det som drog var att de skulle få vara med om att resa utomjordiskt, vilket hon hade utlovat i över 10 år. Det hände aldrig.

Och just som de trodde de var klara med allt utomjordiskt delade Kerstin en dröm som fullkomligt öppnade alla dörrar till vad de slutat tro på fanns. Att de skulle möta både kontaktpersoner, inkarnerade utomjordingar och dessutom bli förberedda för sin egen utomjordiska kontakt och resa kunde de omöjligt föreställa sig.

Författarna fann tre unika källor som ledde dem fram:

Anna, hon hade allt material sparat från medgrundaren av UVTH vars namn vi inte avslöjar här. Han är aldrig nämnd av Channie och var därför extra spännande att lära känna. Anna ledde författarna till Channies Mentor.

Channies Mentor, Channie nämner aldrig att han även var inkarnerad på Jorden. Han var en levande legend de fick många timmar med. Han hade dessutom tillgång till de hemliga dagböckerna.

De Hemliga Dagböckerna, det som för författarna vände upp och ned på allt de trott på var när de läste Channies handskrivna dagböcker. Där fick de veta vad som egentligen hade hänt utan förskönande.

Det författarna berättar om i sista kapitlet är inte bara vad de fick uppleva under sitt utomjordiska besök, utan kanske mest vad de begrep av hela sin resa. Det är därför deras önskan att du läser boken från början. De vill att du följer dem hela vägen fram till den dimensionella rymdresan och deras oförglömliga möte.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna