Söka Drottningen - finna Starwalker : en dokumentär om att finna äkta kontaktpersoner för utomjordiska besökare (inbunden) NY
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
604
Utgivningsdatum
2024-02-27
Upplaga
3
Förlag
Centera Publishing
Dimensioner
230 x 155 x 50 mm
Vikt
1208 g
SAB
Blg
ISBN
9789152793435

Söka Drottningen - finna Starwalker : en dokumentär om att finna äkta kontaktpersoner för utomjordiska besökare

Inbunden,  Svenska, 2024-02-27
253
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  189
 • Skickas inom 7-10 vardagar
  385
Visa alla 2 format & utgåvor
Tredje utgåvan av "Söka Drottningen - Finna Starwalker".

Hur uppdraget började Kerstin är en jordnära skribent som har fötterna på Jorden och har unnat sig att på sin fritid undersöka det osynliga i vår tillvaro. Hon var van att drömma sanndrömmar som alla kunde förvarna henne om vad som var på väg. Hon drömde även då och då om utomjordingar.Vår första resa hade varit in i den värld som Channie, grundaren av healingen UVTH, hade presenterat. Vi fick lära oss om utomjordingar, hur de gav healing och mycket annat. Utan det som start för vår trio hade vi aldrig kommit i kontakt med Channies Mentor och det för oss okända nätverk av kontaktpersoner som fanns.

Legender vi mött på Jorden IChannies trilogi nämner hon en mängd karaktärer som hon också berättat är inkarnerade på Jorden. Det är svårt att relatera till påståenden av det slaget tills vi fick första ledtråden och började hitta dem en efter en. De fanns eller hade funnits i Channies innersta bekantskapskrets. Här är några av dem:Mjouri - Den älskade kattkvinnan i Channies trilogi, hon finns som inkarnerad människa på Jorden. Hon är numera pensionär med en hel flock barnbarn. Ärkeängeln Gariel (Gabriel) - Han var död sedan flera år på grund av stridsskador men vi fick träffa hans före detta flickvän Anna (vars utomjordiska namn vi lovat inte avslöja). Hon hade massor av högintressant information som bara de första huvudlärararna hade fått del av. Här fick vi veta att Channie inte var den enda grundaren av UVTH. Ärkeängel Miriel (Michael) - Channie tyckte om namedropping så han var ofta nämnd under våra kurser och hon berättade gärna att hon kunde ringa honom. Det gjorde vi också när Calle fann honom. Channies Mentor - Vi trodde verkligen han bara fanns som utomjording. Med en så otrolig kunskapskälla kom han att också bli vår mentor.
Det fanns fler vi absolut inte kunde tro var inkarnerade som t.ex: Den Inre Ledaren och Källa.

Legender vi mött i rymden Vi liksom många tappade modet och till slut tron på det Channie kom med och lovade. Det gick år på år med ständigt nya ursäkter varför vi aldrig hämtades till vår slutliga undervisning i rymden och på Den Nya Jorden. När vi väl fick vår undervisning av mentorn inför vår rymdresa var det för overkligt att kunna begripa innan. De vi fick möta var bortom beskrivning:Aness - Är långt mer än utomjordisk, hon är överjordisk och ändå i fullt kroppslig gestalt. Vi fick ett oförglömligt minne för livet med henne.Starwalker - I drömmen som Kerstin hade, och som fick oss att sätta ut på denna galna dokumentär, nämndes att vi skulle söka Drottningen och vi skulle finna Källa. Vi fann honom, ombord.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Söka Drottningen - finna Starwalker : en dokumentär om att finna äkta kontaktpersoner för utomjordiska besökare
 2. +
 3. Kniv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kniv av Salman Rushdie (inbunden).

Köp båda 2 för 492 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna