Välj rätt hund : en bok om det personliga hundvalet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2002-09-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Undén, Per (foto)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
250 x 175 x 15 mm
Vikt
490 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789153418689
Välj rätt hund : en bok om det personliga hundvalet (inbunden)

Välj rätt hund : en bok om det personliga hundvalet

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2002-09-01

Slutsåld

En praktisk bok för dig som skaffar hund. Ett uppslagsverk över de vanligaste hundraserna. Cirka 190 raser presenteras i text och bild. Schema som gör det enkelt för dig att hitta just din hund. Dessutom avsnitt om hundens utveckling från valp till vuxen, inlärning, miljö- och lydnadsträning, utfodring och skötsel. 192 färgfoton.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Välj rätt hund : en bok om det personliga hundvalet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra för dig som vill/ska skaffa hund.
  Andreas Leek, 10 december 2003

  Väldigt utförlig bok om hur olika raser passar olika människor.
  Författaren skriver att den hund man helst vill ha kanske inte är så lämplig, man bör tänka sig för så att man inte som glad pensionär går och skaffar sig en rottweiler som första ras. Jag tycker om boken, den är rolig och intressant att läsa. Den bör dock inte vara den enda bok man läser innan valpköpet

 2. Perfekt innan du väljer hundras
  Jeanette, 11 juni 2003

  Det här är en bok som jag varmt kan rekommendera den blivande hundägaren som inte vet vilken ras han/hon ska välja. I boken finns en kort sammanfattning om varje ras, och här handlar det inte så mycket om utseendet, utan hur hundrasen är i lynnet och användningsområde. Det finns ett mycket bra diagram där man kan jämföra rasen med familjesituation och vad man har tänkt att ha hunden till.

  Dock får man ta viss av informationen med en nypa salt exempelvis informationen om pälsvård och ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Välj rätt hund : en bok om det personliga...