Poweryoga (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2002-09-01
Upplaga
2
Förlag
ICA-förlaget AB
Medarbetare
Lundberg, Andreas
SAB
Rai
ISBN
9789153423058

Poweryoga

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2002-09-01

Slutsåld

Den nya kändisyogan!
Med Poweryoga kan du bli lika vältränad och stark som en atlet, smidig och graciös som en dansare. Du uppnår en mental styrka, högre kroppskännedom samt ett inre lugn. Här gäller det att lyssna inåt, följa känslan och att arbeta med kroppen inte mot den! Poweryoga är den träningsmetod som växer starkast i västvärlden idag. Många människor med kändisar som bl a Sting, Madonna, Jodie Foster och Michael Jordan i täten har upptäckt Poweryogans alla positiva effekter. Här får du chansen att prova denna träningsform! Förbered dig för att vara svettig och trött i musklerna samt harmonisk och energifylld i själen. Poweryoga är enkelt, effektivt och passar alla oavsett träningsnivå. 145 färgfoton.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Poweryoga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Yoga med kändisstämpel
    www.psofi.com, 6 februari 2003

    Det finns många olika varianter av yoga. Ulrica Norberg har skrivit en bok om Poweryoga med foto av Andreas Lundberg. Boken Poweryoga är en snyggt utformad och modern beskrivning och handledning i hur du utövar yoga. Den tar upp yogans teoretiska tankesystem och rötterna i hinduisk filosofi, men fokus ligger på hur du tränar din kropp och ditt sinne på bästa sätt. Den vänder sig således till alla som vill utveckla sin smidighet, styrka och sitt mentala lugn.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ulrica Norberg