Sju sorters kakor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2005-08-01
Upplaga
87
Förlag
Ica Bokförlag
Illustrationer
foto
Dimensioner
220 x 160 x 15 mm
Vikt
440 g
SAB
Qcae
ISBN
9789153425502
Sju sorters kakor (inbunden)

Sju sorters kakor

(51 röster)  |  Läs 13 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2005-08-01

Slutsåld

Sju sorters kakor är något så ovanligt som en modern klassiker. Sedan 1945 har denna populära bakbok bjudit på läckra småkakor, vetebröd, mjuka kakor, tårtor m.m. som förgyller kakfaten. Under åren har den moderniserats och förbättrats, och de nära 300 recepten har kryddats med nya bakverk som ligger i tiden samtidigt som klassikerna har bevarats.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 13 recensioner av Sju sorters kakor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag älskar den!
  Ann, 25 februari 2015

  Ska man baka något gott så kan man vara säker på att hitta ett bra recept i Sju sorters kakor!

 2. sju sorters kakor.......
  Louise, 9 februari 2015

  Hejsan!
  Jag gav bort boken till min mor som hade nött ut sin gamla, hon blev jätteglad och var nöjd.

 3. Generations kakbok

  Denna bok är Fantastisk att ha i alla generationer. Man minns hur man baka ur den när man var själv i tonåren. Så därför fick min tjej den till Julklapp i år!

 4. Bra recept.
  Gun-Britt Carlsson, 22 december 2014

  Har själv den här boken sen många år tillbaka. Den här boken köpte jag till mitt barnbarn som ska få den i present.

 5. Älskar den
  Grace, 7 oktober 2014

  Jag vill lära mig baka, så jag köpte den här och den är super. Jag tänker baka mig igenom den! Recepten är beprövade och det går nästan inte att misslyckas. Och så är det roligt med alla gamla traditionella kakor som man nästan aldrig ser längre. Jättebra bok!

 6. En nödvändighet
  Maria Bleckur, 10 september 2014

  Ett hem utan Sju sorters kakor är ett ofullständigt hem. Den mest lästa/använda boken hemma hos mig näst efter Vår kokbok.

 7. Det var många kakor i den som jag kommer ihåg från min...
  Kjell Beims, 8 december 2013

  Det var många kakor i den som jag kommer ihåg från min barndom. Uppåkrakakor bl.a. och spritskransar.som min mamma bakade t varje jul . Ingen jul utan dem.

 8. Finns det någon bakbok som är så grundläggande och...
  Rekomenderas varmt, 20 november 2013

  Finns det någon bakbok som är så grundläggande och traditionell som denna. Goda kakor, bullar och bakverk samlade på ett och samma ställe. Ett måste i alla hem. Missa dessutom inte sju sorters sommarkakor och sju sorters julkakor.

 9. Vad kan man säga om denna klassiska bok i bakning som...
  trati, 17 november 2013

  Vad kan man säga om denna klassiska bok i bakning som inte redan är sagt? Jag har köpt den till mina barn, trots att de bor hemma ännu men detta är en bok som jag vet kommer att användas flitigt när man flyttar hemifrån. Grunderna till all fikabrödsbakning finns i denna lilla bok.

 10. En fin present till en ung människa som är på väg att...
  Gunnel Eliasson, 21 juni 2013

  En fin present till en ung människa som är på väg att lämna tryggheten i barndomshemmet. Jag har själv uppskattat boken under hela min husmorstid.

 11. Här får du veta allt du behöver för att kunna imponera...
  Nikolina, 1 maj 2013

  Här får du veta allt du behöver för att kunna imponera vid fika och kalas. Lätta instruktioner och perfekt för den som vill utveckla sina talanger.

 12. Jag gillar boken för att alla recept på kakor och...
  Kristina Sandquist, 25 april 2013

  Jag gillar boken för att alla recept på kakor och tårtor i den blir så bra. Har provat många andra recept från andra böcker som inte blivit alls lika bra, "Sju sorters kakor" är bäst! Har använt den i 25 år nu. Gav min gamla bok till min son och han gillar den också!

 13. Kul att ha en bok med recept. En sådan bok är...
  Marija , 11 april 2013

  Kul att ha en bok med recept. En sådan bok är användbar särskilt till julbaket. Traditionella recept blandade med lite mer nyare.

Visa alla 13 recensioner

Fler böcker av Ica Provkök

 • Mått för mat

  Ica Provkök

  Boken vänder sig i första hand till professionella matlagare inom restaurang, storhushåll och färdigmatstillverkning, men även till självlärda inom t.ex. buitker, restauranger och catering. Privatpersoner med stort matintresse har mycket att hämta...

Övrig information

Sju sorters kakor är något så ovanligt som en modern klassiker. Den är också Sveriges mest köpta bok! Den har fram till idag sålt i 3,4 miljoner exemplar. Sedan 1945 har denna populära bakbok bjudit på läckra småkakor, vetebröd, mjuka kakor, tårtor m.m. som förgyller kakfaten. Under åren har den moderniserats och förbättrats, och de nära 300 recepten har kryddats med nya bakverk som ligger i tiden samtidigt som klassikerna har bevarats. I år firar vi 60 års jubileum med ett större format och många nya läckra bilder och recept! En utgåva man inte får missa att införskaffa till samlingen av bakböcker i köket.