Sy till hunden kläder, koppel och tillbehör (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
72
Utgivningsdatum
2006-08-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Frick-Meijer, Johan (fotograf), Ribb, Petra (medf.)
Illustrationer
foto
Dimensioner
180 x 248 x 10 mm
Vikt
400 g
SAB
Qccc
ISBN
9789153426981
Sy till hunden kläder, koppel och tillbehör (inbunden)

Sy till hunden kläder, koppel och tillbehör

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2006-08-01

Slutsåld

En bok om att sy kläder, koppel och tillbehör till hundar. Steg för steg-beskrivningar av bl.a. jackor, scarves och bärväskor. Även kapitel om hur man matchar hundens stil med sin egen och hur man ger sin hund en spa-upplevele.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Chihuahua

    Nadja C Martinsson

    Världens minsta hund är döpt efter den mexikanska staden Chihuahua. Den moderna chihuahuan förekom redan i gamla mexikanska indiansamhällen, först som ett värdefullt offerdjur och senare som en själens väktare. Indianerna trodde att chihuahuan kun...

Övrig information

En härlig bok för hundentusiaster! Varför ska man sy egna hundkläder, när det finns så mycket hundkläder att köpa? Dels för att hundkläder ofta är dyra. Dels blir passformen bättre när du syr själv. För att inte tala om att du kan skapa helt unika kläder som ingen annan vovve i kvarteret har! Här hittar du lättförståeliga beskrivningar på hur du gör halsband, koppel, täcken, jackor, scarfs, bäddar, bärväskor, hundaccessoarer och mycket mer. Dessutom en hel del användbara tips för hundägare. Modellerna är noga beskrivna och är inte svåra att sy. 50 färgfoton, 25 projekt.