Lyckas med din hund i brukslydnaden : Lägre, Högre och Elitklass (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2006-11-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Illustrationer
foto
Dimensioner
175 x 250 x 15 mm
Vikt
520 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789153427322
Lyckas med din hund i brukslydnaden : Lägre, Högre och Elitklass (inbunden)

Lyckas med din hund i brukslydnaden : Lägre, Högre och Elitklass

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2006-11-01

Slutsåld

För att lyckas i brukslydnad är det viktigaste att ha det roligt på lydnadsplanen, både på träning och på tävling. Genom att du och din hund förstår varandra kommer ni garanterat att få det. Denna bok förmedlar hur du på ett enkelt sätt kan träna in lydnadsmomenten i bruksgrenarna. Filosofin är att visa hunden vad den ska göra. Konsten är att hitta känslan när du tränar din hund. Alla hundar är olika och därför måste man lära sig att se på vilket sätt just min hund ska stimuleras.

Varje moment förklaras med en momentbeskrivning för att visa hur momentet ser ut på tävling. Med hjälp av en stegringsplan visas sedan hur man, steg för steg, når ett gott resultat. Varje moment avslutas med en beskrivning av de vanligaste problem som kan dyka upp samt hur man kan lösa dessa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lyckas med din hund i brukslydnaden : Läg...

Övrig information

För att lyckas i brukslydnad är det viktigaste att ha det roligt på lydnadsplanen, både på träning och tävling. Genom att du och din hund förstår varandra kommer ni garanterat att få det. Denna bok förmedlar hur du på ett enkelt sätt kan träna in lydnadsmomenten i bruksgrenarna. Filosofin är att visa hunden vad den ska göra. Konsten är att hitta känslan när du tränar din hund. Alla hundar är olika och därför måste man lära sig att se på vilket sätt just min hund ska stimuleras. Varje moment förklaras med en momentbeskrivning för att visa hur momentet ser ut på tävling. Med hjälp av en stegringsplan visas sedan hur man, steg för steg, når ett gott resultat. Varje moment avslutas med en beskrivning av de vanligaste problem som kan dyka upp samt hur man kan lösa dessa. Ca 220 färgfoton.