Våra bästa GI-recept : 100 recept utan socker och snabba kolydrater (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2006-01-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Davidsson, Ulrika (medf.)
Illustrationer
foto
Dimensioner
250 x 200 x 15 mm
Vikt
610 g
SAB
Qcab,Vmbb
ISBN
9789153427391
Våra bästa GI-recept : 100 recept utan socker och snabba kolydrater (inbunden)

Våra bästa GI-recept : 100 recept utan socker och snabba kolydrater

100 recept utan socker och snabba kolhydrater

(31 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2006-01-01

Slutsåld

Läs Olas blogg på Bokus här!

Kokbok innehållande recept på rätter som inte innehåller socker och snabba kolhydrater. Genomgång av begreppen glykemiskt index (GI) och glykemisk belastning (GB), tabeller över vanliga livsmedels värden samt en fjorton dagars "kom igång meny" och råd och tips om måltidskombinationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Våra bästa GI-recept : 100 recept utan socker och snabba kolydrater. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra bok!!
    Karin "Magic Bengtsson", 22 augusti 2007

    Detta är en mycket bra bok för alla som vill gå ner i vikt, men provat det mesta. Jag hade provat det mesta och var nära att ge upp när en vän till mig tipsade om GI. Jag köpte den här boken och efter 6-7 månader hade jag gått ner 15 kg. Nu trivs jag mycket bättre med mig själv!! Tack för en bra bok med mycket goda recept!

  2. Den bästa GI-receptboken jag läst!
    Nöjd matfantast, 10 januari 2007

    Trevligt upplägg, många vackra och inspirerande matbilder och framför allt många bra recept. Både enkla, billiga, svåra och komplicerade. Alltså lite av varje, både för vardag och fest. Det är nog den enda kokbok som jag faktiskt använt och följt recepten till. När idéerna tryter är denna bok oumbärlig. Och som vi alla vet fungerar verkligen "GI-metoden" (16 kg än så länge).

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

Övrig information

GI – livsstilen alla talar om!
Här är en fräsch och aktuell kokbok med de bästa recepten på mat utan socker och snabba kolhydrater. Läckra matbilder och natursköna stämningsfoton inspirerar till en sundare mathållning. Alla recept är näringsberäknade vad avser GI- och GB-värde.

Ur innehållet:
Vad är GI – hur fungerar det? Vad är GB? Kan man gå ner i vikt med god och mättande mat? Vad händer egentligen när vi äter? Du får svar på många vanligt förekommande frågor.

GI-metodens trestegsraket – var på skalan befinner du dig?

14 dagars ”kom igång meny” med frukost, lunch, middag och mellanmål. Du får tips på hur du kombinerar dina måltider på bästa sätt.

Härliga recept med äggrätter, nyttiga frukostar, förrätter, kött-, fisk- och fågelrätter, vegetariska alternativ, gryner och bönor, såser, soppor, sallader och lunchlådor, plockmat, desserter mm.

GI-tabeller och GB-värden på vanliga födoämnen.