Kroppsläsning (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
90
Utgivningsdatum
2007-07-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Klercker, Susanne af (red.)
Illustratör/Fotograf
Zilmara Suarez
Dimensioner
230 x 155 x 10 mm
Vikt
160 g
SAB
Doef
ISBN
9789153427605
Kroppsläsning (inbunden)

Kroppsläsning

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2007-07-01

Slutsåld

Din kropp berättar vem du är!

Kroppen skickar hundratals signaler till oss varje dag, men vi lyssnar inte som vi borde. Vi saknar ofta en närmare kontakt med vår egen kropp. Ibland tillåter vi oss inte ens att känna hunger eller trötthet. Med en ökad självkännedom får vi kunskap att växa och göra oss av med sådant vi släpat omkring med genom åren.

Ta en titt på din egen och andra människors hållning. Typiska kroppssignaler är uppdragna axlar och låst andning. Sitter huvudet verkligen på toppen av ryggraden? Sitter det snett? Är ryggtavlan större än bröstkorgen? Är gången struttig på stela ben? Våra kroppar står för mer än 90 procent av allt vi kommunicerar med andra. Vad händer om vi inte förstår dessa signaler? Ja då missar vi varandra eftersom vi ofta saknar förmågan att uttrycka vad vi vill i ord.

I den här boken lär du dig känna igen de olika kroppstyperna och vad som utmärker dem. När du väl lärt dig läsa din egen kropp och andras har du fått ett redskap som både stärker din intuition och gör dig till en lysande kommunikatör.

Johan Ekenberg, känd från TV, har tidigare givit ut boken Sex-en motorväg till gud på ICA bokförlag. Han är en ofta anlitad kurs- och föredragshållare på företag och för privatpersoner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kroppsläsning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Många små guldkorn

    Nyfiken gav jag mig in i det nya ämnet 'kroppsläsning'. Verkade utmanande och nytt. Ekenberg har erfarenhet av mycket självutvecklingsfilosofi och kan på ett smidigt sätt integrera olika tankar till en helhet. Den helheten visar sig särskilt i kroppen. Våra mänskliga behov och hur/om de tillfredsställs i relationer med andra människor är en grundtanke som framförs tydligt. Ekenberg ger exempel på hur vi visar med kroppen vad som pågår och pågått i oss på känsloplanet. Ibland hoppar boken mell... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner