Glutenfria bröd & bakverk för hela familjen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2007-09-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Andersson, Charlotte (form) / Anersson, Charlotte (foto)
Dimensioner
293 x 186 x 15 mm
Vikt
680 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789153427872
Glutenfria bröd & bakverk för hela familjen (inbunden)

Glutenfria bröd & bakverk för hela familjen

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2007-09-01

Slutsåld

Är det slut med färska frallor och nybakade kanelbullar när någon i familjen får diagnosen celiaki (glutenintolerans)? Nej, inte alls! Med dagens ingredienser bakar du enkelt vad du vill. Det behöver inte ens vara svårt att baka glutenfritt. Särskilt inte med denna inspirerande och roliga bok om allt man kan baka utan gluten.

Här finns en mängd recept på både hälsosamma matbröd och smarriga kakor, bullar och tårtor. Dessutom tips på sådant som finns i butik som är glutenfritt. Boken riktar sig till familjer med glutenintoleranta barn, till barnens föräldrar, mor- eller farföräldrar och andra som vill kunna baka gott till dem som inte tål gluten. Baka, prova, smaka och njut!

Charlotte Andersson, som är licensierad kostrådgivare och grafisk formgivare, debuterar med denna bok både som författare och som fotograf.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Charlotte Andersson

  • Delgivningslagstiftningen : en kommentar

    Charlotte Andersson, Stieg Synnergren

    Delgivningslagstiftningen moderniserades i samband med att den nuvarande delgivningslagen infördes. Lagstiftningen föranledde ett stort antal följdförfattningar och för att effektivisera delgivningsförfarandet inf&oum...

  • Lägenhetsbyten och andrahandsuthyrning : hyresnämndens praxis

    Charlotte Andersson, Emil Andersson

    När får en hyresgäst hyra ut sin lokal eller bostad i andra hand? I vilka fall tillåts ett lägenhetsbyte när hyresgästen genom bytet får en väsentligt förbättrad boendestandard? När ka...