Ditt barn : 0-8 år sjukdomar, stress och gränser (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2007-08-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Lobby Design (form) / Klara G (foto)
Illustratör/Fotograf
Maria Falegård, Terry LeBlanc
Dimensioner
261 x 195 x 22 mm
Vikt
900 g
SAB
Vh
ISBN
9789153428213
Ditt barn : 0-8 år sjukdomar, stress och gränser (inbunden)

Ditt barn : 0-8 år sjukdomar, stress och gränser

Inbunden,  Svenska, 2007-08-01

Slutsåld

Den här boken handlar om mycket mer än snuvor och prickar: Hur får du ett barn som har nattångest att sova ensam? Är det rätt eller fel att servera flera maträtter för husfridens skull? Rör barn på sig för lite idag?

Boken innehåller också råd om hur du sätter gränser. Om begreppet curlingförälder, det vill säga föräldrar som i bästa välmening gör sina barn en björntjänst genom att sopa undan alla hinder framför barnen. Andra frågor som oroar dagens föräldrar är till exempel hur mycket stress som barn tål och om det är skadligt med dataspel.

Vi hoppas att den här boken ska kunna ge dig som förälder svar på många av dina frågor. Du kan också använda boken för att visa ditt barn till exempel hur det ser ut inuti örat och förklara varför det gör ont.

Göran Sjönell och Malou von Sivers arbetade tillsammans i Nyhetsmorgon där Malou ställde frågor om barn och sjukdomar, Göran svarade. Det är på dessa frågor och svar som den här boken bygger. Göran är medicine doktor, specialist i allmänmedicin och familjeläkare. Han har två söner och två barnbarn, ett fyraårigt tvillingpar.

Malou är programledare, känd från bland annat Nyhetsmorgon och Curlingföräldrar. Malou har två söner och en dotter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna