Skärgårdspaddling : 10 pärlor längs Sveriges kust (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2007-08-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Wagner, Gunilla (red.) / Sjögren, Anna (form)
Dimensioner
274 x 224 x 15 mm
Vikt
840 g
SAB
Rbda
ISBN
9789153428466
Skärgårdspaddling : 10 pärlor längs Sveriges kust (inbunden)

Skärgårdspaddling : 10 pärlor längs Sveriges kust

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2007-08-01

Slutsåld

Sveriges kust ger unika förutsättningar för kajakpaddling, och så har paddling också blivit mycket populärt de senaste 10 åren. Nu äntligen kommer boken som både ger nybörjaren råd och beskriver de otroligt fina paddelvatten som finns längs Sveriges kuster. Du får följa med på tio paddlingar - i Luleå skärgård, Höga kusten, Roslagskusten, Stockholms, Misterhults och Blekinge skärgårdar samt i södra och norra Bohuslän - där både erfarna och nyfrälsta svenska paddlingsprofiler berättar om sin syn på paddling, havet, kajak och livet. Allt rikligt kryddat med vackra bilder.

Paddlingsturerna med sina upplevelseskildringar, personporträtt och vackra bilder varvas med faktakapitel om navigering, packning och matlagning. På så sätt får du en bok som ger dig både några grunder i kajakpaddling och inspiration att komma ut i skärgårdsnaturen. Eller, om du redan är inbiten, hitta nya, spännande vatten.

Håkan Wike har under tio års tid jobbat med journalistik inom ämnet friluftsliv. Han var tidigare chefredaktör för tidningen Utemagasinet men arbetar nu igen som frilansande journalist. Här berättar han i både text och bild om de bästa kuststräckorna Sverige har att erbjuda kajakpaddlare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skärgårdspaddling : 10 pärlor längs Sveriges kust. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fina bilder, man blir sugen att paddla i skärgården....
    Marita Zackrisson, 29 oktober 2013

    Fina bilder, man blir sugen att paddla i skärgården. Mycket om eskimåsväng som inte är så intressant för mig personligen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Wike

Bloggat om Skärgårdspaddling : 10 pärlor längs Sveri...