Älska ditt arbete (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2008-10-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Berglind, Mona (red.)
Dimensioner
230 x 156 x 15 mm
Vikt
360 g
SAB
Dokb,Doka
ISBN
9789153429630
Älska ditt arbete (inbunden)

Älska ditt arbete

Inbunden Svenska, 2008-10-01
159
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan man verkligen älska sitt arbete? Räcker det inte med att ha en sysselsättning som är okej i någon bemärkelse?
I boken Älska ditt arbete får du vägledning i hur du ska göra för att förändra ditt (arbets)liv. Nöj dig inte med det näst bästa utan låt ditt arbete vara ett naturligt förstahandsval. Älska ditt arbete - eller välj att arbeta med det du älskar att göra.
Det första alternativet handlar om att låta ditt nuvarande jobb bli ditt drömjobb. Genom att öka din kunskap, ändra ditt förhållningssätt, lära dig att hantera konflikter och sätta gränser har du kommit en bra bit på väg. Blir du dessutom en fena på relationer, på att ge och ta kritik samt fatta kloka beslut, ja då kan du känna dig trygg i förvissningen att du kommer att lyckas.
Det andra alternativet utgår ifrån att du redan gjort allt som står i din makt, men utan framgång - då är det dags att göra något annat. Om du börjar bli missmodig, har en galen chef eller är utsatt för mobbing krävs dessutom att du handlar snabbt. Det finns gränser för hur länge du förmår hantera en sådan situation. Kanske väntar drömjobbet runt hörnet, kanske är det dags att förverkliga din sedan länge hemliga dröm om att starta eget!

Susanne Lötbom har mångårig ledarerfarenhet från såväl offentlig som privat verksamhet och arbetar idag som regionchef inom den privata vården. Parallellt driver hon ett eget företag med inriktning mot coaching där målgruppen är organisationer, elitidrottare eller privatpersoner som vill utvecklas och anta nya utmaningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Älska ditt arbete
  2. +
  3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susanne Lötbom

  • Coaching : din väg till framgång

    Susanne Lötbom

    I boken får du hjälp att coacha dig själv till bättre prestationer och ökat välbefinnande. Metoderna bygger på den mentala träningens grunder. Genom att ta kontroll över dina mentala processer får du en grundläggande och bestående förändring. I bo...