Gå ner i vikt och rena kroppen med detox (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2008-09-26
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Danielsson, Malte (foto)
Dimensioner
249 x 200 x 12 mm
Vikt
580 g
SAB
Vml,Qcabb
ISBN
9789153429784
Gå ner i vikt och rena kroppen med detox (inbunden)

Gå ner i vikt och rena kroppen med detox

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2008-09-26

Slutsåld

Genom att ge din kropp "semester" en period kan du åstadkomma stor förbättring av din hälsa! Detox handlar om att rensa ut gifter och slaggprodukter ur kroppen genom att äta en kost som är utrensande, rik på vitaminer och mineraler och fullproppad med nyttiga antioxidanter. Alla vill vi ha en god hälsa, massor av energi, bra sömn och ett allmänt välbefinnande. Men maten vi äter innehåller inte alltid den näring kroppen behöver, vi stressar för mycket och ger inte kroppen tid att återhämta sig. Resultatet av vår livsstil är ofta överviktsproblem, allergier, huvudvärk, trötthet och infektioner. Detox är ett program som rensar och ger din kropp ny energi och hjälper dig att hitta en hälsosam livsstil. Resultatet blir att du går ned i vikt och blir piggare. Dess utom får du en vackrare hy, glansigare hår och starkare naglar. Du kommer att känna dig mindre rastlös, få ökad koncentrationsförmåga och starkare immunförsvar - vilket i sin tur leder till att du håller -dig friskare!
I boken delar Ulrika Davidsson med sig av sina erfarenheter av detox. Den innehåller ett 100-tal fräscha och läckra recept på riktig "supermat" - både för den inledande 14-dagarsfasen och för tiden efter, för den som vill fortsätta att leva hälsosamt. Näringsterapeuten Sanna Törsleff-Berglund medverkar också med ett avsnitt om hur detoxprocessen går till.
Ulrika Davidsson är kostrådgivare och driver The Diet Shop i Stockholm. Tidigare har hon skrivit Våra bästa GI-recept, GI in the City och GI dag för dag (tillsammans med Ola Lauritzson) samt GI för hela familjen och Ulrikas bästa GI-mat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Gå ner i vikt och rena kroppen med detox. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Det här var mest som en inspiration som jag köpte den...
  Lisa, 23 augusti 2013

  Det här var mest som en inspiration som jag köpte den här boken.
  Jag gör ingen strikt detox och jag är inne på min första vecka. Men man får faktiskt väldigt mkt inspiration av boken och sen kika vid sidan av på vegetariska eller vegan rätter. Har väl inte gått ned så mycket i vikt men magen känns inte lika uppsvullen, tarmarna kommer igång. Jag blev förvånad över att man känner sig mätt hela tiden (dock fortfarande sugen på något men absolut inte hungrig). Nackdel är väl att man måste ha... Läs hela recensionen

 2. Jätteinspirerande bok med riktigt god detox-mat. Fick...
  Kristina, 28 maj 2013

  Jätteinspirerande bok med riktigt god detox-mat. Fick mig att klara 2 veckors detox och njuta hela vägen. Bra inledning med fakta som ökar förståelsen för detox; hur och varför

 3. Gav mig inspiration i mitt strävande efter att äta mer...
  Karin Larsson, 29 april 2013

  Gav mig inspiration i mitt strävande efter att äta mer grönsaker. Jag tog en veckas detox och gick väl inte ner mer än vanligt men som sagt, en klar källa till inspiration.
  Äter enligt Viktväktarna och har gått ner 20 kg sen maj förra året. Man kan behöva lite tips om hur man kan använda grönsaker, frön och gryn.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Ulrika Davidsson