Kreativa kvadratmeter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2008-03-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Neme, Christina (red.) / Schmied, Michaela (form) / Björnson, Martin (form) / Nydrén, Gunnar (foto)
Dimensioner
237 x 235 x 17 mm
Vikt
680 g
SAB
Qe
ISBN
9789153429814
Kreativa kvadratmeter (inbunden)

Kreativa kvadratmeter

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2008-03-01

Slutsåld

Kreativa kvadratmeter vänder sig till dig som vill förnya din trädgård och skapa en personlig miljö, oavsett om du har en liten radhustomt eller en stor villaträdgård. I boken blandas enkla tips med mer avancerade. Några hjälper dig att förändra stora ytor, medan andra knappast kräver något utrymme alls. Funderar du över hur det nya trädäcket ska se ut? Eller hur du förvandlar den livlösa stenläggningen till en spännande och intressant yta? Vad du ska göra med den tråkiga tujan som skymmer sikten? Hur trädgården blir roligare för barnen eller hur du skapar ett inbjudande och modernt vardagsrum i trädgården, med plats för många glada gäster? Kreativa kvadratmeter är en inspirationskälla för alla som vill njuta mer av trädgårdslivet.

Ulrika Grönlund driver företaget Tant grön design. Där arbetar hon med böcker, tidningar och trädgårdsdesign. Cecilia Eklund har ett stort trädgårdsintresse och arbetar som copywriter på en reklambyrå i Malmö. Ulrika Grönlund har tidigare skrivit Förälskad i rosor och tillsammans med Cecilia Eklund Trädgårdens praktfulla primadonnor och stolta statister.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Dahlia : 222 sorter, odling, skötsel och inspiration

    Ulrika Grönlund

    "Färgkoordinerat och lättillgängligt formgett, och med hög inspirationsfaktor för både nya och mer vana dahliaodlare Om inte den här boken väcker nyfikenhet och odlingslust för dahlian så vet jag inte vad som skall till." BTJ I Dahlia: 2...