Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2010-09-13
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Nisén, Heidi-Maria (red.) / Benckert, Anna (form) / Persson, Mirjam (foto)
Illustratör/Fotograf
Harry Rosenquist
Dimensioner
250 x 200 x 15 mm
Vikt
520 g
SAB
Qcab
ISBN
9789153429920
Våra bästa recept utan ägg och mjölk : för dig med laktosintolerans eller (inbunden)

Våra bästa recept utan ägg och mjölk : för dig med laktosintolerans eller

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-09-13

Slutsåld

Gott för hela familjen
Här är kokboken för alla som inte tål mat som innehåller två av våra vanligaste ingredienser - ägg och mjölk.

Allergier och intolerans kräver en hel del planering och eftertanke. Det gäller att läsa innehållsförteckningar och vara beredd på att laga sin egen mat från grunden istället för att välja hel- eller halvfabrikat. Att vara bortbjuden eller att äta på restaurang är andra situationer som kan ställa till det.

Men det finns ingen anledning att misströsta. Faktum är att man kan laga lika god mat utan ägg och mjölk. Den här boken innehåller ett femtiotal inspirerande recept som går snabbt och enkelt att laga och som hela familjen kan äta.

Författaren och formgivaren Anna Benckert har själv barn med ägg- och mjölkallergier. I ren frustration över att inte kunna ge sina barn sådant som andra barn kan äta bestämde hon sig för att skriva en kokbok med recept utan ägg och mjölk. Hon kontaktade sin barndomskamrat matstylisten Pernilla Warnhammar, även hon med mjölkallergi i familjen, och resultatet blev den här kokboken. Förhoppningen är att den ska inspirera andra som har slut på idéer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Våra bästa recept utan ägg och mjölk : för dig med laktosintolerans eller. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Äntligen
    Katarina, 29 september 2010

    Äntligen en kokbok för alla som känner någon med allergi för ägg och mjölk. Nu kan vi laga mat till barnens kompisar, helt spontatn utan att behöva planera för mycket, dessutom utan att krångla till det. Bilderna är också så färgglada och vackra att man blir sugen på allt!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Våra bästa recept utan ägg och mjölk : fö...