Små barn kan! : om barns utveckling & lärande 0-5 år (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2009-11-04
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Bergroth, Malena (red.) / Frank, Alexandra (form) / Granefelt, Lena (foto)
Dimensioner
245 x 200 x 20 mm
Vikt
660 g
SAB
Dof
ISBN
9789153430001
Små barn kan! : om barns utveckling & lärande 0-5 år (inbunden)

Små barn kan! : om barns utveckling & lärande 0-5 år

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2009-11-04

Slutsåld

Alla barn kan och vill lära sig det gäller bara att vi uppmuntrar dem och tar vara på deras naturliga nyfikenhet och lust att lära.

Det handlar inte om hur du ska få din tvååring att lösa tredjegradsekvationer eller tala flytande kinesiska. Författaren Jorunn Hansson poängterar att varje barn måste få utvecklas i sin egen takt, men säger att man kan främja utvecklingen genom att vara mycket tillsammans med barnet, prata med honom och svara på hans behov av omvårdnad och kontakt.

I den här boken får du svar på hur du kan skapa en trygg relation till ditt barn, du blir medveten om alla de fantastiska förmågor ditt barn har och du får tips på enkla vardagsövningar som utvecklar och stimulerar de förmågorna.

Resan man gör tillsammans med sitt barn är fantastisk, och med kunskap om hur du och ditt barn på bästa sätt utvecklas och lär er tillsammans bli den ännu mer berikande. De grundförutsättningar du ger ditt barn nu kommer dessutom att vara honom till nytta för resten av livet: ger du honom en smart start så ger du honom även möjligheten att senare själv kunna lära sig kinesiska eller tredjegradsekvationer, om han nu skulle vilja det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »