Din inre borg : en resa till djupet av din själ (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
351
Utgivningsdatum
2008-05-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Cicci Lyckow Bäckman
Originaltitel
Entering the Castle
Medarbetare
de Leon, Charlotte (red.)
Dimensioner
230 x 155 x 25 mm
Vikt
600 g
SAB
Cead
ISBN
9789153430247
Din inre borg : en resa till djupet av din själ (inbunden)

Din inre borg : en resa till djupet av din själ

Inbunden Svenska, 2008-05-01
229
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Denna bok är många saker. Den är en vägledning till Teresa av Ávilas liv - detta framstående helgon från 1500-talet som var en mästare i kontemplation. Den är också en vägledning till hennes fantastiska text Den inre borgen. Och sist men inte minst är den en vägledning till din egen själ, en vacker, hänsynsfull, kärleksfull och äkta vägvisare genom själens terräng. Teresa av Ávila hade en vision av själen som en skimrande borg med sju olika boningar. I den centrala boningen bor Gud - eller det heliga, den högre själen, verkligheten eller medvetandet, som hela tiden drar oss inåt. Denna struktur blev Teresas karta för den inre resan till rening, upplysning och enhet med det heliga. Caroline Myss öppnar dörren till den skimrande borgen och till mysticismen. Hon visar en väg där det är möjligt att fortsätta att leva i en vardag med arbete och familj, men ändå följa kallet om en äkta andlig utövning som ger en direkt kontakt med det gudomliga. Boken är skriven ur ett tvärreligiöst perspektiv. Den riktar sig inte enbart till kristna, utan till alla som längtar efter att finna och följa ett inre kall. Den är ett sökande efter kosmiska, enande sanningar.

Caroline Myss är pionjär och internationell föreläsare inom områdena energimedicin och mänskligt medvetande. Sedan 2003 driver hon CMED Intitute, ett utbildningsprogram specialiserat på intensiv_kurser om arketyper och heliga kontrakt, och hon föreläser regelbundet världen över. Hon bor i Oak Park, Illinois, USA. Besök gärna www.myss.com.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Din inre borg : en resa till djupet av din själ
  2. +
  3. Trotsa tyngdlagen : läk dig själv genom nådens kraft

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trotsa tyngdlagen : läk dig själv genom nådens ... av Caroline Myss (inbunden).

Köp båda 2 för 439 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Din inre borg : en resa till djupet av di...