Kärlek : hur du förbättrar din förmåga till kärleksfulla relationer (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2008-01-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Birgitta Karlsson
Originaltitel
How to Expand Love
Medarbetare
Hopkins, Jeffrey (red.) / Karlsson, Henrik (red.)
Dimensioner
177 x 110 x 10 mm
Vikt
100 g
SAB
Cmec.04
ISBN
9789153430575
Kärlek : hur du förbättrar din förmåga till kärleksfulla relationer (pocket)

Kärlek : hur du förbättrar din förmåga till kärleksfulla relationer

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2008-01-01

Slutsåld

Gläd andra genom vänliga handlingar. Visa människor tänker på andra och hjälper dem så gott de kan, och resultatet blir lycka. Kärlek och medkänsla gör både dig själv och andra gott. Genom din vänlighet mot andra öppnas ditt sinne och ditt hjärta för friden. Detta är fredspristagaren Dalai Lamas enkla religion. Det behövs inga tempel. Det behövs ingen komplicerad filosofi. Ditt eget sinne, ditt eget hjärta är templet; din filosofi enkel vänlighet. Hans Helighet den fjortonde Dalai Lama, Tenzin Gyatso, är världens mest framstående buddhistiska ledargestalt. Han företar omfattande resor under vilka han verkar för ekumenisk förståelse, godhet och medkänsla, respekt för miljön och, framför allt, fred i världen.

Jeffrey Hopkins, fil. Dr., är professor i tibetanska och buddhistiska studier vid University of Virginia. Han var tidigare tolk åt Dalai Lama och har skrivit ett trettiotal böcker. Han är bosatt i Charlottesville i Virginia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlek : hur du förbättrar din förmåga till kärleksfulla relationer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tänkvärd och fin
    Ann-MarieJ, 10 augusti 2016

    En bok skriven av en klok och vis man. Verkligen en bok som får en att tänka till och se saker och ting i andra perspektiv. En bok helt rätt i tiden i en värld som blir allt mer obegriplig, egoistisk och osäker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dalai Lama