Amerikas bästa mat : pajer, soppor, sallader, barbecue, sandwiches & bakverk (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2009-08-06
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Karlsson, Torgny (form) / Kleinschmidt, Wolfgang (foto) / Strinnhed, Mikael (foto) / Ehrs, Bruno (foto)
Dimensioner
276 x 235 x 20 mm
Vikt
980 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789153430704
Amerikas bästa mat : pajer, soppor, sallader, barbecue, sandwiches & bakverk (inbunden)

Amerikas bästa mat : pajer, soppor, sallader, barbecue, sandwiches & bakverk

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2009-08-06

Slutsåld

I AMERIKAS BÄSTA MAT HITTAR DU 112 INSPIRERANDE RECEPT FRÅN HELA USA FROM CALIFORNIA TO THE NEW YORK ISLAND.

Det roliga med att leta upp Amerikas bästa mat är att uppgiften är nästan omöjlig. I USA har mattraditioner från världens alla hörn mötts och inspirerat varandra. Här krävs en matentusiast med överblick för att hitta rätt. Vår heter Jane Tierney, välrenommerad kock med brinnande intresse för mat och mattraditioner och en välfylld receptsamling. Tillsammans med henne och hennes kollega Jens Retlev har vi valt de vackraste och godaste pajerna, de fräschaste salladerna, de hetaste grillrätterna, de mest spännande sopporna och de smarrigaste coffee shop-kakorna. Allt är lagat och fotograferat på plats i USA. Bläddra och se på bilderna.

Recepten är enkla att följa (du hittar råvarorna i en välsorterad butik). Och du behöver inte vara stjärnkock för att lyckas bara du läser igenom hela receptet innan du sätter igång.

Ex på rätter; Grönsakspaj från Kalifornien, Pumpapaj, Waldorf och Caesars sallad, New England Clam chowder, kall melonsoppa från västkusten, grillade grönsaker med vinigrett och getost, grillad pizza, hamburgare, marmorerad cheesecake, apelsinscones, bagel med grönsaker mm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Amerikas bästa mat : pajer, soppor, sallader, barbecue, sandwiches & bakverk. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Här kan man hitta de flesta av alla dessa fantastiska...
    Nikolina, 1 maj 2013

    Här kan man hitta de flesta av alla dessa fantastiska rätter som man förknippar med landet väster om Atlanten. "Amerikas bästa mat" är en kokbok värd pengarna för den som vill vidga sina vyer när det kommer till amerikansk mat och inte bara tänka hamburgare och strips.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Amerikas bästa mat : pajer, soppor, salla...