Makt, frihet och nåd - Att finna källan till bestående lycka (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2008-06-01
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Kristina Larsén
Originaltitel
Power, Freedom and Grace
Medarbetare
Lidbeck, Cecilia (red.)
Dimensioner
215 x 140 x 16 mm
Vikt
280 g
ISBN
9789153430759
Makt, frihet och nåd - Att finna källan till bestående lycka (inbunden)

Makt, frihet och nåd - Att finna källan till bestående lycka

Inbunden Svenska, 2008-06-01
214
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vem är jag? Varifrån kommer jag? Vart tar jag vägen när jag dör? I Makt, frihet och nåd utforskar Deepak Chopra existensens mysterium och dess roll i vårt eviga sökande efter lycka. Liksom i tidigare böcker kombinerar författaren uråldrig österländsk visdom med moderna vetenskapliga rön. Målet är att hjälpa oss förstå och uppfatta vår sanna natur, som enligt Chopra är ett fält av rent medvetande. När vi förstår vår sanna natur börjar vi tänka och leva med förankring i denna källa till varaktig lycka. Med lycka avses då inte den sortens "lyckokänsla" som vi normalt kan uppleva i vår vardag av det ena eller andra skälet, utan en sann inre glädje. När vi blir medvetna om vår egentliga identitet slutar vi att kämpa mot den naturliga kosmiska intelligens som vi hyser inom oss. I stället låter vi universum genomströmma oss med obehindrad frihet och genomsyra vårt liv med makt, frihet och nåd.

Den bästsäljande författaren och läkaren Deepak Chopra är född i Indien men lever och verkar i USA, där han bland annat driver The Chopra Center for Well Being. Chopra anses som en av världens ledande författare inom området holistisk medicin och mänsklig utveckling och har bland annat gett ut böckerna Perfekt hälsa, Att välja glädjen och Livet efter döden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Makt, frihet och nåd - Att finna källan till bestående lycka
  2. +
  3. Emotionell frihet : frigör dig från dina negativa känslor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Emotionell frihet : frigör dig från dina negati... av Judith Orloff (inbunden).

Köp båda 2 för 425 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Deepak Chopra