Ljusfolket : andra sidan - så funkar det (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2009-06-15
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Dimensioner
231 x 158 x 14 mm
Vikt
355 g
SAB
Dopb
ISBN
9789153430797
Ljusfolket : andra sidan - så funkar det (inbunden)

Ljusfolket : andra sidan - så funkar det

(8 röster)
Inbunden, Svenska, 2009-06-15

Slutsåld

En oumbärlig handbok till liven efter detta!

I sin bästsäljande självbiografi Överlevaren berättade han om sin tragiska uppväxt och om hur han fick den mediala gåva som skulle komma att förändra hans liv. I sin nya bok tar Benny Rosenqvist oss med på en resa till andra sidan en plats fylld av kärlek och ljus.

Alldeles för många av oss låter rädslan styra våra liv. Vi är rädda för att aldrig hitta kärleken, rädda för att välja fel jobb och fullständigt livrädda för att dö. Vissa av oss är så rädda för döden att vi inte vågar leva livet fullt ut.
Med sin tredje bok, Ljusfolket, visar författaren att det faktiskt inte finns något att vara rädd för. För livet tar inte slut när vi dör. Våra själar lever vidare på andra sidan och när vi är redo återföds vi till jorden för att skaffa oss ytterligare erfarenheter och växa som människor.
Som läsare får du här veta mer om din egen livsplan som du utformar redan innan du föds! och om hur det vi kallar intuition i själva verket kan vara viktiga budskap från din himmelska guide. Följ med på en resa bland änglar och onda andar, tvillingsjälar och utomjordingar en resa till andra sidan!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna