Fråga dina vägvisare (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2009-11-02
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Marie-Louise Telegin
Originaltitel
Ask your guides
Dimensioner
231 x 158 x 23 mm
Vikt
478 g
SAB
Dopb
ISBN
9789153431213
Fråga dina vägvisare (inbunden)

Fråga dina vägvisare

(5 röster)
Inbunden Svenska, 2009-11-02
249
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
För Sonia har närvaron av dessa andliga vägvisare ända sedan uppväxten varit något fullständigt naturligt. De har hjälpt henne igenom barnsjukdomar, familjekäbbel och relationsproblem; de har följt hennes varje steg och förgyllt hennes dagar med mirakel efter mirakel långt bortom hennes vildaste drömmar.
Men redan tidigt insåg hon att den rika andevärld som gav henne sådan tröst, var okänd för de flesta andra. Som vuxen har hon därför gjort det till sin livsuppgift att sprida budskapet om det kärleksfulla stöd som finns där för oss alla, bara vi är beredda är öppna oss för det.
I Fråga dina vägvisare ger författaren dig de redskap du behöver för att själv komma i kontakt med dina vägvisare. Genom dagliga övningar lär du dig att se vilka de är, varifrån de kommer och hur de kan hjälpa dig. När du på detta sätt ger din egen ande näring kommer ditt liv att på ett naturligt sätt bli enklare, lättsammare och mer glädjerikt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fråga dina vägvisare
  2. +
  3. Astro Poets : dina guider till Zodiaken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Astro Poets : dina guider till Zodiaken av Alex Dimitrov, Dorothea Lasky (inbunden).

Köp båda 2 för 465 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sonia Choquette