Möjlighetstänk! - Mental träning i nytt ljus (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2009-03-02
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Dimensioner
232 x 160 x 22 mm
Vikt
364 g
SAB
Dokb
ISBN
9789153431497
Möjlighetstänk! - Mental träning i nytt ljus (inbunden)

Möjlighetstänk! - Mental träning i nytt ljus

Inbunden Svenska, 2009-03-02
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vem vill inte vara en entusiastisk person? Räck upp handen i så fall ...!

Många av oss tror att glädje och entusiasm är sinnestillstånd som drabbar oss när omständigheterna är goda. Och visst, så kan det vara - men det är långt ifrån hela sanningen! Entusiasm är till stor del en känsla som kommer inifrån. Den dyker upp när vi tar kommando över oss själva och skapar de förutsättningar som behövs för att vår hjärna ska koppla på "glädje-systemet".

I denna bok lär Clas Malmström ut sin metod "möjlighetstänkande". Det är en relativt enkel träningsmetod genom vilken du kommer att kunna öka antalet minuter per timme och antalet timmar per dag då entusiasmen får tränga fram och genomsyra ditt liv. Boken beskriver hur du kan lära dig att bemästra de vanligaste hindren för entusiasm (nervositet, oro, osäkerhetskänslor och trötthet) och hur du konkret och praktiskt kan gå till väga för att oftare ta vara på möjligheter till entusiasm och glädje i din vardag.

Möjlighetstänk! erbjuder dig en verktygslåda för livet, med vilken du kan träna upp de mentala färdigheter du behöver för att prestera väl under press, upprätta och nå långsiktiga livsmål, förstärka din upplevelseförmåga och bli mer närvarande - färdigheter som alla karaktäriserar en sann livsentusiast.

Clas Malmström är läkare och psykofysiolog som har specialiserat sig på positiv psykologi och mental träning. Han har många års erfarenhet av både forskning och kliniskt arbete, liksom av coaching av personer som velat höja sin livskvalitet och energinivå.
Han har tidigare skrivit ett flertal böcker om positiv stress och prestation och är en framgångsrik föreläsare och konsult åt näringslivet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Möjlighetstänk! - Mental träning i nytt ljus
  2. +
  3. Ett bra liv är inte bekvämt : en bok om mental styrketräning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett bra liv är inte bekvämt : en bok om mental ... av Clas Malmström (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Möjlighetstänk! - Mental träning i nytt ljus