Universums plan : själens kreativa och andliga utveckling (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
213
Utgivningsdatum
2009-08-26
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Illustratör/Fotograf
David Collis
Dimensioner
231 x 160 x 18 mm
Vikt
440 g
SAB
Blb
ISBN
9789153431565
Universums plan : själens kreativa och andliga utveckling (inbunden)

Universums plan : själens kreativa och andliga utveckling

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-08-26

Slutsåld

Upptäck din individuella plan

Lena Ranehag är synsk och medial. Som medium arbetar hon med att ge andlig coaching och vägledning åt människor som vill veta något om sin framtid. I sin nya bok berättar Lena om hur hon använder sina gåvor för att kunna vara till tröst och hjälp för sina medmänniskor och för att förmedla budskap från Universum och andevärlden till oss som lever här på jorden.
I Universums plan berättar Lena om den stora andliga inlärningrevolution som vi befinner oss i. Hon ger oss också verktyg för att förstå och leva efter den plan som Universum har åt var och en av oss genom att lyssna till vår inre röst. Hon förklarar också hur Universum och andevärlden fungerar, berättar om parallella dimensioner och låter läsaren ta del av hennes arbete som medium. Vi får till exempel följa med Lena på en resa till Los Angeles där hon gör en reading med en före detta flickvän till Elvis Presley.
Universums plan är en fascinerande bok, ett måste för alla som är intresserade av andevärlden och vår roll i Universum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Universums plan : själens kreativa och andliga utveckling. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Toppenbok...igen!!
    EvaMarie, 23 september 2009

    Åter igen en lika fantastisk bok som den första Lena Ranehag har skrivit!!! Kan bara inte "få nog" av hennes böcker!!!! Underbara beskrivningar av livet efter döden, vår livsplan och meningen med vårt liv här på jorden!!! Toppen!!!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lena Ranehag

  • De dödas etikett

    Lena Ranehag

    Andreas dog vid Kärleksstigen. Han blev förföljd, och pressades ut mot klippkanten. Det fanns inga möjligheter att gömma sig ute på ön. På de stupande klippkanterna fann Andreas och hans bäste vän ett nästan omöjligt sätt att hålla sig fast i det ...