Själförsvar : lycka och att lyckas (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2010-09-03
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Medarbetare
Friberg, Marie-Louise (form)
Dimensioner
175 x 110 x 10 mm
Vikt
170 g
SAB
Dokb
ISBN
9789153432821
Själförsvar : lycka och att lyckas (pocket)

Själförsvar : lycka och att lyckas

Pocket, Svenska, 2010-09-03

Slutsåld

Om lycka och konsten att lyckas

Igor Ardoris är föreläsare, mental tränare och utbildad internationell coach. Lycka och att lyckas är en lättillgänglig, inspirerande och underhållande bok som hjälper dig att utveckla förmågan att lita på dig själva, tro på din framtid, hantera motgångar och förankra positiva känslor i vardagen.

I sitt arbete får Igor ofta frågor om hur man ska bete sig för att bli lyckligare och hur man ska göra för att lyckas med det man föresatt sig. Många utgår från att de kommer att bli lyckliga när de "lyckas", samtidigt som de ser det som omöjligt att vara lyckliga om de inte lyckas. Men i själva verket finns det inget direkt samband mellan att vara lycklig och att lyckas med det man företar sig. Däremot finns det stora likheter i hur man kan uppnå dessa två skilda saker.
Huvudsyftet med den här boken är därför att visa hur vi med hjälp av väl beprövade metoder, hämtade bland annat från den mentala träningen, kan skapa förutsättningar för att lyckas och för att vara lyckligare genom att träna upp färdigheter vi kan använda oss av i vår vardag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Själförsvar : lycka och att lyckas