Ännu mer superhett sex (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2009-09-10
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
Superhot sex
Medarbetare
Davis, John (foto)
Dimensioner
235 x 185 x 14 mm
Vikt
590 g
SAB
Vnd
ISBN
9789153432852
Ännu mer superhett sex (häftad)

Ännu mer superhett sex

(1 röst)
Häftad Svenska, 2009-09-10

Slutsåld

Hemliga knep för lyckat sex

Den här boken vänder sig till alla som någonsin har undrat varför sex är så enkelt i början men blir så väldigt mycket svårare ju längre man hänger ihop. Sexexperten Tracey Cox ger svaret, och erbjuder dessutom heta lösningar på problemet

Sex är inte bara skönt det är också nyttigt! Vi vet att det hjälper mot förkylningar och infektioner, och att sexuellt aktiva personer mer sällan drabbas av depressioner och självmordstankar än andra. All anledning att hålla sexlivet igång, alltså.
Enligt Tracey Cox, författare till Ännu mer superhett sex, stavas nyckeln till bra och varaktigt sex upphetsning. Sexuellt tillfredsställda par har inte bara lätt för att bli upphetsade, de är också sexuellt äventyrliga. Ett sätt att hålla gnistan vid liv kan alltså vara att utmana din egen sexuella trygghetszon och hitta nya, spännande tanke- och beteendemönster.
Med sin karaktäristiska mix av humor och total frispråkighet guidar författaren dig mot ett bättre och hetare sexliv, antingen det handlar om att förverkliga dina hemliga fantasier, testa nya tekniker eller utforska förbjudna områden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ännu mer superhett sex