Svälj den fulaste grodan först : 21 sätt att få mer gjort på kortare tid (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2008-10-28
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Reine Mårtensson
Originaltitel
Eat That Frog!
Dimensioner
177 x 110 x 8 mm
Vikt
80 g
SAB
Qba
ISBN
9789153433286
Svälj den fulaste grodan först : 21 sätt att få mer gjort på kortare tid (pocket)

Svälj den fulaste grodan först : 21 sätt att få mer gjort på kortare tid

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2008-10-28

Slutsåld

Det vi inte hinner med stressar oss och påverkar vår mentala och fysiska hälsa. Författaren anser att vi skulle bli mer effektiva om vi började ta itu med de viktigaste arbetsuppgifterna först. Han presenterar 21 olika metoder för att bryta mönstret.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Svälj den fulaste grodan först : 21 sätt att få mer gjort på kortare tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inlärt beteende
  Johan Steene, Qing AB, 4 februari 2014

  Jag tycker innehållet är lite torftigt. Resonemanget återkommer ofta runt titeln "att svälja den största grodan först". Tycker inte boken tillför så mycket mer än konsensus: ta tag i den jobbiga arbetsuppgiften NU! Något som de flesta i o f borde ta lärdom av och praktisera oftare.

 2. Tankvärd, med handgripliga tips och förslag på hur du...

  Tankvärd, med handgripliga tips och förslag på hur du kan bli effektivare, och bekvämare i det du redan gör inspirerande!

 3. En kanonbok som jag verkligen rekommenderar alla som...
  Ann, 4 juni 2013

  En kanonbok som jag verkligen rekommenderar alla som känner att de behöver en push framåt, både när det gäller struktur och strategi! Kan även läsas av dem som tycker sig ha en struktur. :-)
  Ger motivation för den omotiverade!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Brian Tracy

Övrig information

Det är fredag eftermiddag och paniken bultar i maggropen. Veckan är slut och det är massor kvar att göra. Alla de lite tråkiga och obehagliga arbetsuppgifter har fått ligga där de ligger, för hur du än jobbar så försvinner aldrig högarna från skrivbordet de bara växer i stället.

Många av oss har svårt att vara effektiva, att prioritera, att maximera vårt arbete. Resultatet blir att vissa arbetsuppgifter inte blir gjorda i tid. Den negativa stressen bryter ner oss bit för bit och påverkar både vår mentala och fysiska hälsa.

I Svälj den fulaste grodan först presenteras 21 olika metoder eller tekniker att ta sig ur den onda cirkeln och bli mer effektiv, fokuserad och organiserad. Du blir garanterat mer produktiv och kan ägna mer tid åt det du verkligen vill göra.