Lyckas som entreprenör (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
181
Utgivningsdatum
2009-05-25
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Klercker, Susanne af (red.) / Modin, Anders (form)
Dimensioner
230 x 155 x 16 mm
Vikt
380 g
SAB
Qba
ISBN
9789153433316

Lyckas som entreprenör

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2009-05-25

Slutsåld

Årets entreprenör 2007
Ola Lauritzson är något så ovanligt som en kombination av bestsellerförfattare och entreprenör. År 2007 utsågs Ola till Årets Entreprenör av entreprenörsnätverket Founders Alliance, bland annat efter framgångarna att i bred skala ha lanserat GI-metoden i Sverige (böcker och vikt- och hälsosajten GI Viktkoll). Men Ola har bredare erfarenheter än så. Under dotcomyran i början av 2000-talet drev han IT-bolaget EPO.com som på sin topp värderades till över en halv miljard kronor, några år senare startade han ett verkstadsbolag i Småland och numera är han engagerad i lanseringen av ett nytt svenskt kosmetikaföretag, en musiksajt på internet och ett nytänkande bokförlag, Kapitel 1 Förlag AB.
Lyckas som entreprenör är en handbok i hur du förverkligar dina drömmar om att starta eget. Olas erfarenheter blandas med praktiska råd och intervjuer med svenska och utländska entreprenörer som redan gjort resan du har framför dig, och som delar med sig av sina bästa råd för att just du ska lyckas
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lyckas som entreprenör. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Den bästa boken om svenskt entreprenörskap. Tydlig...
    Sebastian Lindqvist (Stockholm), 16 april 2013

    Den bästa boken om svenskt entreprenörskap. Tydlig text med flertalet tips och fallgropar. Denna bok har jag gått tillbaka till flertalet ggr.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Lyckas som entreprenör