Alla goda ting är tre : se kraften i drömmar, sammanträffanden och fantasin (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2010-01-08
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Cecilia Lyckow Bäckman
Originaltitel
The three "only" things
Dimensioner
230 x 158 x 20 mm
Vikt
460 g
SAB
Doeg
ISBN
9789153433613
Alla goda ting är tre : se kraften i drömmar, sammanträffanden och fantasin (inbunden)

Alla goda ting är tre : se kraften i drömmar, sammanträffanden och fantasin

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-01-08
204
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Drömmar, sammanträffanden och fantasi är tre kraftfulla sätt att komma i kontakt med sin egen riktning, healing och energi, säger Moss. När vi fastnar i vardagslivets åtaganden och stress så är det lätt att tappa kontakten med en djupare mening i livet. Det kan upplevas som om vi blir intrasslade i problem som inte kan lösas på den nivå där de blev till.

Genom att fokusera på våra drömmar, sammanträffanden och fantasi börjar vi komma ihåg att det finns en värld bortom vår verklighet, som återuppväcker känslan för vem vi är och vad vi är menade att bli i livet. Att återupptäcka den dimensionen är som att upptäcka färger efter att ha levt i en svart-vit värld.

I boken Alla goda ting är tre får vi redskap att kunna leva ett kreativt liv. Vi blir medvetna om att vi drar till oss eller undviker människor, situationer eller möjligheter på grund av vår energi eller föreställning. Vi lär oss att ett passionerat sinne kan utföra mirakel och att vårt bästa arbete görs på ett lekfullt sätt.

När vi upptäcker drömmarnas kraft, vad som styr sammanträffanden och använder vår fantasi, inser vi hur geniala dessa redskap är och hur mycket de kan förändra för oss själva och andra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alla goda ting är tre : se kraften i drömmar, sammanträffanden och fantasin
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 423 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alla goda ting är tre : se kraften i drömmar, sammanträffanden och fantasin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Robert Moss är en erfaren och kompetent drömvandrare...
    Ida Marie Borgström, 14 november 2013

    Robert Moss är en erfaren och kompetent drömvandrare vars sällskap blir en trygghet i drömvärlden. Han erbjuder shamanska verktyg för att vi ska vidga och återerövra drömbilder och drömkraft som kan ha gått förlorade efter nattens drömmar. Boken kantas av exempel på drömmar och symbolhändelser som speglar vårt inre. Dock; efter att ha läst Drömmen som verktyg upplever jag denna bok något tillrättalagd och den förmår inte fånga mig riktigt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Robert Moss