Jul med Ernst : mat blommor & fix (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2009-09-22
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Karlsson, Torgny (form) / Persson, Roland (foto)
Dimensioner
272 x 200 x 15 mm
Vikt
680 g
SAB
Qcaa,641.5
ISBN
9789153433682
Jul med Ernst : mat blommor & fix (inbunden)

Jul med Ernst : mat blommor & fix

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-09-22

Slutsåld

I Jul med Ernst får vi följa Sveriges mest barfota inredare när han drar på sig storstövlarna och jular till det på sitt eget vis.

En jul med Ernst är inte som andra jular.

Ernst Kirchsteiger går sin egen väg oavsett om han binder granriskransar, bakar pepparkakor eller arrangerar hyacinter. Ledstjärnan i hans vision om den perfekta julen stavas familjemys, lugn och avskalad enkelhet
Julen är ingen tävling. Det handlar inte om att den som har flest tomtar vinner. Det handlar om att kunna ta en skinkmacka och en pilsner med en vän. Om att kunna landa och vara lite barnslig en stund.

Ernst bjuder i den här vackra boken med julröd linnerygg på sina bästa julrecept, såväl egna kreationer som gamla traditionella familjerecept. Dessutom visar han smarta fix med små medel alltifrån girlanger till ljuslyktor.

Men ingen jul utan blommor. Ernst Kirchsteiger älskar blommor. Han visar oss vägen till enkla blomsterarrangemang där färgerna och formerna får styra.

Jul med Ernst är som Ernst själv. En ärlig jul i bokform.

Ex på rätter: köttbullar, saffranspannkaka, leverpastej, revbensspjäll, fisksallad, inlagd stekt strömming, knäckebröd, friterade vildsvin, kanderade äpplen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jul med Ernst : mat blommor & fix. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tycker man om Ernst så tycker man om den här boken
    a2, 4 mars 2014

    Den här boken kom ut 2009, året efter den första säsongen av TV-programmet: Jul Med Ernst. För mig är TV-programmet ett måste under juletider, vilket den också är för väldigt många andra människor här i Sverige. Det tillhör julen att titta på den helt enkelt :).
    Man känner igen en hel del av de härliga recepten från 1:a säsongen som: Saffranspannkaka, Ernst Goda Julbröd, Ernst Äppelsill, Kanderade Äpplen, Gudomliga Kanelhjärtan m fl.

    Boken är indelade i 3 sektioner: Julens Mat,... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna