Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2010-09-03
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Carlson, Roger (red.) / Westman, Rikard (foto)
Dimensioner
225 x 195 x 12 mm
Vikt
550 g
SAB
Qccaa
ISBN
9789153433965
Skönt stickat (inbunden)

Skönt stickat

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-09-03

Slutsåld

I den här boken hittar du ett 50-tal moderna, sköna och värmande plagg för såväl kalla höstar och vintrar som kyliga sommarkvällar. Här finns mössor, halsdukar, sjalar, axelvärmare, muddar, torgvantar, tum- och fingervantar och sockor. Många av dem kommer säkert att bli dina käraste ägodelar.

Du som gillar att sticka har här en samling att ösa ur. Till alla beskrivningar finns vackra färgbilder som förhoppningsvis ska locka dig att sticka flera av modellerna. Och kanske göra egna varianter? För bokens stickinstruktioner är som recept. Man kan följa dem till punkt och pricka, eller också använda dem som inspiration och en grund att utgå från. Man tager vad man haver och lägger upp det på lämpliga stickor. Sedan tillsätter man en nypa egna idéer, sätter sig intill en bra lampa och stickar tills passformen känns rätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skönt stickat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Användbar
    cissian, 14 mars 2011

    En bra bok för nybörjare med tydliga beskrivningar och fina bilder. Boken innehåller moderna mönster på praktiska plagg. Mycket användbar stick- och virkskola med tydliga instruktioner och bilder i slutet av boken. Det enda tråkiga är att plaggen ofta bara finns i en storlek och dessutom bör man vara observant på att det är relativt många tryckfel som kan krångla till beskrivningarna för nybörjaren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Sticka smått

    Paula Hammerskog, Eva Wincent

    Ett värmande babyset, en söt klänning, en tuff luvtröja, en läcker poncho, en skön filt för barnvagnen - egenstickade plagg är uppskattade gåvor. I boken samsas både moderna och klassiska barnkläder i alla stilar. Även en del klassiska mönster med...