The secret - Hemligheten (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2009-04-17
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Eva Trädgårdh
Originaltitel
The Secret
Dimensioner
185 x 145 x 20 mm
Vikt
500 g
SAB
Dokb
ISBN
9789153434238
The secret - Hemligheten (inbunden)

The secret - Hemligheten

(53 röster)  |  Läs 11 recensioner
Inbunden Svenska, 2009-04-17

Slutsåld

The Secret redan en bästsäljare - nu tryckt i över 5 miljoner exemplar!

Fragment av den stora hemligheten har funnits tillgänglig i många berättartraditioner, i litteraturen, inom religionen och filosofier i århundraden. Nu finns för första gången alla pusselbitar samlade i en bok som kan vara livsavgörande för den som tar in budskapet. The Secret - Hemligheten innehåller praktisk kunskap som gör att läsaren får en större förståelse för och insikt om hur man blir mästaren i sitt eget liv.

I boken lär man sig att tillämpa The Secret på alla sätt i livet, vare sig det handlar om hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra i världen. Budskapet handlar om att återupptäcka den dolda, outnyttjade kraften i sitt inre och den vetskapen för med sig glädje på alla områden i ens liv.

The Secret innehåller visdom från samtida lärare och inspiratörer - kvinnor och män som är läkare och medicinare, psykologer, historiker, teologer och vetenskapsmän, samt ledande inom näringsliv och ekonomi - som har använt sig av hemligheten för att uppnå hälsa, välbefinnande och lycka. Genom att börja tillämpa kunskapen i The Secret visar de hur sjukdomar kan botas, hur man kan uppnå bättre levnadsstandard, bemästra hinder och begränsningar, samt nå dit många vanligtvis anser vara omöjligt - sina drömmars mål. Boken är svaret på vad många hoppas på - ett skifte på vilket sätt människor i hela världen tänker, går från ord till handling och därtill bemöter varandra.

The Secret - Hemligheten är boken som bygger på den enastående och inspirerade filmen med samma namn. The Secret hör hemma bland dessa nya filmer som håller på att förändra vår världsbild, bland andra "What the bleep do we k(now)", "Samtal med Gud" om Neale Donald Walsch och "How to know God" av Deepak Chopra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av The secret - Hemligheten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hemligheten
  Ann-Kristin Eriksson, 24 juni 2015

  Helt fantastisk bok, som ger mej så mycket styrka och ro i min egen själ! Den blev/är min bibel, för den har uppenbarat så mycket i mitt liv och den kommer att uppenbara ännu mera.

  Den är utformad på ett mycket läsvänligt sätt!

  Underbar är det enda rätta enligt mitt sätt att se!

 2. tveksamt...
  Helen Horned, 7 april 2015

  Denna bok hade man kunnat sammanfatta till en tredjedel, budskapet upprepas om och om igen. Visserligen ett bra budskap, men om man söker den inre friden spelar väl inte pengar och rikedom någon som helst roll! Köp hellre "Munken som sålde sin ferrari", mycket, mycket bättre!

 3. The secret - Hemligheten
  Silver-1, 9 mars 2015

  Jag beställde boken ifrån Bokus och fick den snabbt levererad. Jag sträckläste boken och tyckte den var väldigt intressant. Jag hoppas att tipsen i boken fungerar! ;)

 4. En bok med så mycket sanning i sig. En bok att läsa...
  mor Ulla, 8 juli 2013

  En bok med så mycket sanning i sig.
  En bok att läsa en bit i taget och begrunda därefter.
  Det är så mycket tänkvärt och sanningar som lyfts i denna bok, sådant som man hört genom sin uppväxt tid, som visar en på att våga "vända" på tankarna och försöka se det tänkta från ett annat håll.
  En givande läsning för Livet.

 5. Så bra!
  s, 14 november 2012

  Jag är ingen bokslukare. Denna bok läste jag ut på en gång!
  Att tänka positivt är tanken med denna bok och den väcker tankar kring detta. Man kan påverka sitt liv mer än man tror!
  Jag älskar boken och kommer att köpa uppföljaren också.
  När man läst ut boken så lägger man inte den i garderoben och glömmer bort den, den läses om och om igen och har den som en "handbok" att gå tillbaka till för att väcka sina positiva tankar igen!
  LÄS DEN!

 6. The Secret- Hemligheten
  Bokälskaren, 2 februari 2012

  Har du hört talas om The Secret/Hemligheten? Den består i att Du själv skapar ditt liv, genom Lagen om attraktion; det du tänker på drar du till dig! Så enkelt, och så svårt är det!

  The Secret är en oerhört amerikansk bok; självhjälpen dragen till sin spets. Ändå tycker jag att den har vissa viktiga poänger, såsom att fokusera på det positiva så kommer än mer positivt att hända dig. Fokuserar du på det negativa så kommer du i alla fall att uppleva att du råkar ut för en massa negati... Läs hela recensionen

 7. Detta är INTE den svenska "Hemligheten"
  JL, 6 oktober 2011

  Gör INTE misstaget att förväxla denna bok med den svenska boken "Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation" av Dan Josefsson och Egil Linge. Det finns de som gör det.

  "The secret - Hemligheten" är en framgångsmytologisk rappakalja som inte kan hjälpa någon med någonting.

  "Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation" är en bra bok som förklarar varför många vuxna har problem med att forma varaktiga relationer, och som ger verktyg som kan leda till förändring.

  Köp rätt bok!

 8. Underbar!!
  Mysbella, 25 maj 2011

  The secret - Hemligheten, är helt underbar. Läs den så förstår du varför!:-)

 9. Helt underbar!
  ME, 24 maj 2011

  Jag älskar den här boken! Det är en positiv och glädjande bok som får en själv att tänka till. Jag älskar sättet hon förklarar hur man ska tänka annorlunda och se allting från ur en positiv vinkel. För man blir ju faktiskt gladare av att ha en positiv attityd.

 10. Provucerande, men inte trovärdig
  Anna, 2 juli 2010

  Boken kan provocera läsaren att ifrågasätta sin inställning till omgivningen och situationer som uppstår. Dock bör man hålla sig kritisk till de lösningar som erbjuds. Lösningarna är vilseledande eftersom de bygger på en extremt förenklad världsbild som saknar trovärdighet.

 11. Mycket bra!
  LWB, 25 december 2009

  Jag tycker att den var riktigt bra. Jag har läst flera andra böcker i personlig utveckling då detta område intresserar mig. Denna bok lyckades samla många pusselbitar och lägga dem på rätt plats. Det var mycket som klarnade för mig.

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Rhonda Byrne