Friggebod : 15 kvadratmeter frihet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2010-04-07
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Ramdén, Maria (red.) / Bergström, Lina (form) / Sjöstedt, Svante (foto)
Dimensioner
215 x 215 x 10 mm
Vikt
420 g
SAB
Ppbdak
ISBN
9789153434337

Friggebod : 15 kvadratmeter frihet

(1 röst)
Inbunden, Svenska, 2010-04-07

Slutsåld

Sveriges lilla nationalhus fyller trettio! När friggeboden föddes försvann det byråkratiska krånglet med bygglov för bodar och småhus, och 2008 växte den bygglovsbefriade ytan med fem kvadratmeter. Nu har vi alltså hela femton kvadrat att använda till precis vad vi vill.

Utbudet av bodar och små hus är stort och växande. Den friggebodssugna kan beställa bod i byggsats, ladda ner ritningar på nätet, lyxa till det med inflyttningsklart eller kanske snickra själv av lösvirke. Variationerna är stora både vad gäller material, utförande och prislapp.
I boken Friggebod får du allt du behöver inför ditt byggäventyr. Läs om vilka regler som gäller och låt dig inspireras av bokens alla smarta, snygga och kluriga bodar. Här finner du allt från hur du bygger energieffektivt till vad du bör tänka på när du väljer färg. I ett avsnitt får du följa ett bygge från idé till inflyttningsklart, i ett annat visas hur ett trädäck kan sudda ut gränsen mellan ute och inne.
Är du sugen på att bygga ut en befintlig bod, nu när man får bygga större, får du tips inför bygget. Funderar du över vilka regler som gäller för plank runt boden, eller när man eventuellt behöver bygglov får du svar även på det.
Friggeboden erbjuder oändliga möjligheter. För dig som drömmer om gästhus, bastu, tonårsrum, verkstad, galleri eller trädgårdshus är det bara att sätta igång!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann Sjöstedt

  • Yes box! : ordning och reda hemma

    Ann Sjöstedt

    YES BOX! ordning och reda hemma av Ann Sjöstedt Tänk om allt vi har valt att ha omkring oss därhemma hade en alldeles egen plats. Då kanske man hade sluppit leta sig fördärvad efter nycklar, kläder, pennor, tejp, frimärken Att få ordning på allt ä...

  • Färg på tapeten

    Ann Sjöstedt, Anncharlotte Ridderstolpe

    FÄRG PÅ TAPETEN av Ann Sjöstedt och Ann Charlotte Ridderstolpe Vågar du aldrig annat än vitt? Är du fast i latteträsket? Går du i tapetseringstankar, men känner dig osäker på om du ska ge dig på stormönstrat? I FÄRG PÅ TAPETEN får du mod att förve...

Bloggat om Friggebod : 15 kvadratmeter frihet