Frukt och bär : 100 recept på sylt, saft, marmelad och inläggningar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2010-04-07
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Ulla-Märta Westerstål
Originaltitel
Fruits of the Earth
Medarbetare
Brosten, Carin (red.) / Zuñiga, Barbara (form) / Nicol, Gloria (foto)
Dimensioner
241 x 196 x 18 mm
Vikt
673 g
SAB
Qcaad
ISBN
9789153434443
Frukt och bär : 100 recept på sylt, saft, marmelad och inläggningar (inbunden)

Frukt och bär : 100 recept på sylt, saft, marmelad och inläggningar

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-04-07

Slutsåld

Ta vara på vad naturen har att ge
Sylt, saft, pickles och chutney står för det lilla extra i livet ett kryddigt tillbehör till maten, en syrlig vitaminkick på frukostbrödet, en läcker tårtfyllning eller något sött och gott till eftermiddagskaffet.

Att koka sylt och gelé och konservera livsmedel har alltid varit en viktig del av hushållsarbetet och ett självklart inslag i den kulinariska almanackan. Den här boken innehåller 100 recept som hjälper dig att ta vara på överflödet då frukt, bär och grönsaker är som bäst och billigast. Och detta oavsett om du odlar grönsaker i din egen trädgård, åker till olika självplock eller handlar på torget.
Dessutom är syltkokning och konservering ett fantastiskt sätt att njuta av årstidernas växlingar och fånga sommarens ljuvlighet på flaska. Det ger en särskild tillfredsställelse att öppna skafferidörren och se rader av prydligt märkta glasburkar fyllda av säsongens bär och frukt och det känns extra lyxigt när man öppnar burklocket och känner doften av härliga sommardagar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Frukt och bär : 100 recept på sylt, saft, marmelad och inläggningar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lättillgänglig, rolig och inspirerande bok med bra...
    Agneta Hammarstedt, 10 april 2013

    Lättillgänglig, rolig och inspirerande bok med bra blandning på recepten och svårighetsgraderna. Enda problemet är den hårda pärmen som gör att boken far illa i köket. Mitt exemplar är redan brutet i ryggen. Det blir nog till att köpa ett exemplar till som jag bara tittar i! ;)

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gloria Nicol