Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2010-08-16
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Kullberg, Lisa (form) / Ehrs, Bruno (foto)
Dimensioner
272 x 200 x 18 mm
Vikt
700 g
SAB
Rbz Sörenstam, Annika,Qcaa
ISBN
9789153434962
Mat, minnen & golf (inbunden)

Mat, minnen & golf

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-08-16

Slutsåld

Mat, minnen och golf - i Annika Sörenstams egen version. I den här boken visar hon en helt annan sida av sig själv. En sida som älskar att laga mat och umgås med familj och vänner kring matbordet.

De flesta av oss har en bild av Annika Sörenstam som en djupt koncentrerad golfare med keps och solglasögon. Men ända sedan hon var liten har hon älskat att vara i köket och hjälpa mamma att laga mat. Under åren på touren blev matlagning ett sätt att koppla av och njuta av att vara hemma. Dessutom var de ett sätt att se till att hon fick i sig precis vad som behövdes för att kunna tävla på topp.

Här bjuder hon på sina favoritrecept, lättlagade rätter som passar både golfare och glada köksamatörer. Vi får dessutom läsa historien om hennes liv och framgång, från första golfminnet till sista tävlingsputten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mat, minnen & golf. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bok för golf- och god mat älskare
    Marina Nyman, 27 februari 2015

    Streckläste boken, t o m recepten! Vackra och läckra bilder, intressant och lättsamt berättat om hennes golfår runt om i världen. Nu förstår man verkligen hur otroligt skicklig hon var, och fortfarande driftig i sin nya karriär.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Mat, minnen & golf