Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
79
Utgivningsdatum
2010-09-06
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Carlson, Roger (red.) / Gustavsson, Janne (foto)
Dimensioner
273 x 200 x 10 mm
Vikt
460 g
SAB
Rdj,Phi.09
ISBN
9789153435013
Snickra träleksaker (inbunden)

Snickra träleksaker

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-09-06
162
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Rejäla träleksaker blir aldrig omoderna

Leksaker i trä är till stor glädje både för den vuxne som gör dem och för barnen som får dem. Dessutom tål de hårda tag under många års lek. Och de blir bara vackrare med åren.

Boken beskriver drygt ett trettiotal modeller av varierande svårighetsgrad: skallror, djur, småbilar, husvagn, lastbilar, gaffeltruck, traktor med grävare, frontlastare, vägarbetsfordon, bärgningsbil, mobilkran, skogsmaskiner, skördetröska, flygplan m.m. Alla leksaker fungerar, dvs. man kan gräva med grävmaskinen, lyfta med mobilkranen osv.

Dimensionerna är anpassade till brädgårdarnas standardsortiment, vilket gör att materialbearbetningen blir minimal. Flera av leksakerna blir därigenom lätta att tillverka och kräver ingen fullutrustad verkstad. Till varje modell finns tydliga steg-för-steg-beskrivningar och skalenliga ritningar. De senare är gjorda på ett rutnät så att man enkelt kan överföra profilerna till arbetsstycket.

Bara ett fåtal av leksakerna är anpassade för barn under tre år, vilket framgår av bokens inledning. Där får man också råd om virke, utrustning och tillbehör samt praktiska snickartips. En presentation av inköpsställen avslutar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Snickra träleksaker
  2. +
  3. Pyssla med mig! : 50 projekt för stora och små kreatörer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pyssla med mig! : 50 projekt för stora och små ... av Karin Schaefer (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Snickra träleksaker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul och välgjord
    Isis, 29 april 2014

    Många fina leksaker, enkla men ändå gedigna i designen. Perfekta för den som hoppas att dessa ska hålla lång tid att leka med och de tror jag dom gör. Klart roligare och mer personliga både att få och ge.

Visa alla 1 recensioner