Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2011-03-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Brönmark, Albin (foto) / Palm, Malin (foto)
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
470 g
SAB
Ncba
ISBN
9789153435075

Upptäck Skåne : en guide för hela året

(3 röster)
Häftad, Svenska, 2011-03-01

Slutsåld

Drömmer du om naturupplevelser utöver det vanliga? Eller är du sugen på storstadspuls? I Skåne hittar du det mesta!

På mindre än en timme reser du från de djupa skogarna i norr till färgstarka, myllrande Malmö eller till konstnärernas Österlen med det magiska ljuset.

Upptäck Skåne är boken för dig som vill utforska denna region på egen hand. Här finns mängder av tips på sevärdheter, boende och restauranger, men också inspirerade reportage från några av de allra bästa utflyktsmålen.

Landskapet är mest känt som en sommardestination med långa sandstränder och små pittoreska fiskelägen, men Skåne har massor att erbjuda även utanför högsäsong.

Res hit på våren när rapsen blommar och bokarna slår ut i skir grönska, eller på hösten när gårdsbutikerna är fulla av nyskördad frukt och grönsaker. Vintern är en perfekt tid att ta del av Malmös stora restaurangutbud och aktiva musikscen, eller att besöka ett av alla de slott som bjuder in till julmarknad.

Guiden Upptäck Skåne är en oumbärlig följeslagare både för dagsutflykter och lite längre resor i Sveriges sydligaste landskap. De upptrampade turiststråken i Skåne följer kusterna, men med denna heltäckande guide hittar du även guldkornen i det övriga landskapet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Upptäck Skåne : en guide för hela året