Vinden är min mor : en indiansk schamans liv och lära (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2009-12-11
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Mona Nordin
Originaltitel
The Wind is My Mother
Dimensioner
177 x 109 x 17 mm
Vikt
160 g
SAB
Cma-qat.06,Mqat
ISBN
9789153435211

Vinden är min mor : en indiansk schamans liv och lära

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket, Svenska, 2009-12-11

Slutsåld

Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Ica Bokförlag) hemsida, där det kan finnas mer information.

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vinden är min mor : en indiansk schamans liv och lära. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En lättlästbok som ger en inblick i indianernas kultur...
  Karin, 17 juli 2013

  En lättlästbok som ger en inblick i indianernas kultur samtidigt som boken ger ett underbart perspektiv på livets visdom. Hur olika kulturer, olika religioner i många frågor grundar sig på ett lika tänk. En bok jag kommer att läsa om.

 2. Suverän bok!
  Hillevi, 31 juli 2012

  Vinden är min mor är den i särklass bästa bok jag läst! Den är berörande, spännande, magisk. Man får insyn i en annan kultur, vilket aldrig är fel. Den presenterar genom sina historier det viktiga i livet, i relationer, såsom att man ska respektera varandra. Den andas kärlek och ödmjukhet! Jag säger såhär: Om alla människor läste denna bok och tog den till sig, i sitt hjärta; Ja då funnes det inga krig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Bear Heart

 • Wind is My Mother

  Bear Heart

  With eloquent simplicity, one of the world's last Native American Medicine Men demonstrates how traditional tribal wisdom can help us maintain spiritual and physical health in today's world. Bear Heart is both a healer and a "road man" o...

Bloggat om Vinden är min mor : en indiansk schamans ...