Möt din skyddsängel (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2010-05-19
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Birgitta Karlström
Originaltitel
Møt din skytsengel
Dimensioner
172 x 245 x 20 mm
Vikt
672 g
SAB
Dokb
ISBN
9789153435402
Möt din skyddsängel (inbunden)

Möt din skyddsängel

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-05-19

Slutsåld

Prinsessan Märtha Louises bok om att skapa mirakler med hjälp av änglarna och din egen kraft

Möt din skyddsängel är en självutvecklingsbok med en andlig dimension. Här ger författarna råd och vägledning om hur du kommer i kontakt med den positiva kraften inom dig själv. De förmedlar att varje människa har potential till större självinsikt, självtillit och självacceptans genom att lära sig att lyssna till sig själv och till sin egen intuition. Genom en rad medvetandehöjande meditationstekniker ger boken en introduktion i hur man blir mer lyhörd för sig själv, för hjärtats och kroppens språk, för jorden, för universum och för skyddsängeln. Författarna bidrar dessutom generöst med egna erfarenheter och berättar om upplevelser och processer som har haft en avgörande betydelse för deras vägval i livet.

"Det viktigaste vi vill förmedla är den glädje och spänning det ligger i att ha ett ärligt möte med sig själv. I ett sådant möte kan du upptäcka kvaliteter hos dig själv som du inte visste att du hade."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Möt din skyddsängel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. CD-skiva behövs
    Ilse, 9 juli 2010

    Boken är fantastiskt snygg och välgjord. Tänk på att det är flera mantran som behöver läras in, och då behövs även CD-skivan, som tyvärr inte finns på svenska. Ingen info finns om hur man skaffar denna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Möt din skyddsängel