Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2011-03-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Arvidsson, Camilla (form) / Bjelkerud, Fredrik (foto) / Tennek, Jan (foto)
Illustratör/Fotograf
Görel Bockasten
Dimensioner
245 x 215 x 15 mm
Vikt
720 g
SAB
Ppbb
ISBN
9789153435648
Renovera : från typhus till drömhem (inbunden)

Renovera : från typhus till drömhem

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2011-03-01
123
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att köpa hus är en stor affär, kanske livets största. Många drömmer om något helt nybyggt, men ett typhus från 70-, 80- eller 90-talet kan vara ett väl så gott alternativ: Du får mer hus för pengarna, det äldre husets charm och en större, redan uppvuxen trädgård.

I Renovera lyfts det äldre typhusets alla möjligheter fram, och vi lär oss se att det finns stor potential även i små rum med murriga tapeter och dåliga ljusinsläpp.

Fantasi och kreativitet är ofta viktigare än stora pengar när du renoverar och bygger om. Och tillfredsställelsen i att skapa ett hem helt efter egna behov och önskemål är stor.

I boken får du följa hur inredningsredaktör och byggnadsingenjör Görel Bockasten rum för rum totalrenoverar sitt 70-talshus. Hon ger mängder av idéer och förslag till lösningar, både interiört och exteriört till flera olika typer av hus. Du får handfasta råd om vad du bör tänka på innan du sätter igång, vad du kan göra själv och när du behöver anlita en fackman samt för- och nackdelar med olika lösningar.

Följ med på renoveringsresan där ett traditionellt grupphus förvandlas till ett modernt och personligt drömhem.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Renovera : från typhus till drömhem
 2. +
 3. Nyckeln till hemmet : inredning, vänner & maten vi delat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till hemmet : inredning, vänner & maten... av Elsa Billgren, Sofia Wood (inbunden).

Köp båda 2 för 352 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Renovera : från typhus till drömhem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Det blev ett typhus från -87
  ia5malka, 29 november 2011

  Den här boken tilltalar mig verkligen - dels för att den tar upp den där gruppen av hus som varken är charmigt gamla med fina detaljer eller sparsmakat moderna - dom halvmoderna typhusen. Dom där husen som man inte var särskilt intresserad av när man började leta hus men som många av oss så småningom fastnar för av praktiska och ekonomiska skäl.

  Att då läsa denna bok där författaren har lyft fram husens kvalitéer och visar inspirerade renoveringar var en vitamininjektion. "jamen så k... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner