Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2011-08-25
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Nisén, Hidi-Maria (red.) / Ekeberg, Göran (foto) / Ekblom, Ulrika (foto)
Dimensioner
272 x 200 x 14 mm
Vikt
640 g
ISBN
9789153435815
Fixa hemma (inbunden)

Fixa hemma

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2011-08-25

Slutsåld

Glädjen i att skapa något eget finns hos oss alla. Det behöver varken vara särskilt svårt eller tidskrävande att snickra eller sy något unikt och funktionellt till ditt hem.

Boken är indelad efter hemmets olika rum. Snickra till exempel en spegelhylla till hallen, en handdukshängare med kokbokstöd till köket, ett soffbord med lös arbetsskiva för den bärbara datorn till vardagsrummet eller en personlig sänggavel till sovrummet. Sy nya tabletter och förnya din matsalsgrupp till matrummet eller sy en snygg vågformad toalettpappershållare till badrummet. Flera av projekten har dubbla funktioner för att spara plats och erbjuda smarta lösningar på vanliga vardagsproblem, som en kombinerad spegel och klädhängare .

Genom tydliga beskrivningar och illustrationer om hur du går till väga blir det enkelt att genomföra projekten. Vackra bilder på slutresultatet ger läsaren inspiration till att sätta igång. Detta är boken för både nybörjare och rutinerade hemmafixare, med enkla projekt som att sy ett duschdraperi med fickor för schampoflaskor till mer avancerade som att bygga en proffsig loftsäng med arbetsplats under.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fixa hemma. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bra ge bort bok
    Siv Annelie Eriksson, 23 juni 2016

    Denna bok tänker jag ge till ett av mina barn. Hoppas det blir en hjälpreda till de som vill sätta bo eller ändra och fixa.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Fixa hemma