Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2011-08-25
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Toresdotter, Helene (foto)
Dimensioner
245 x 200 x 15 mm
Vikt
580 g
SAB
Qccad,746.44
ISBN
9789153435938

Rosenbroderier & andra tekniker

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-08-25

Slutsåld

Här är boken för dig som älskar rosor och gillar handarbete och textila tekniker. Du får idéer och inspiration till att skapa underbara rosor i broderi och applikation, rosor på smycken, samt stickade och virkade rosor.

Här finns tydliga mönster till underbara broderier i fria sömsätt - kransar och buketter, girlander eller enstaka rosor - i vackra färger och i vitbroderi. Här finns rosor att sy på dukar och tabletter, på kläder och till smycken. Broderierna kan göras på linne och bomull, på siden- och på ylletyg. Garnerna är ofta naturmaterial, men även guld- och silvertrådar, pärlor och paljetter används. I ett eget teknikavsnitt beskrivs olika stygn med text och tydliga illustrationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rosenbroderier & andra tekniker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Boken var läcker med fina bilder, man blev inspirerad....
  Linnea Forslöf, 14 december 2013

  Boken var läcker med fina bilder, man blev inspirerad. Ska sätta igång och brodera någon gång efter jul. Många tekniker och skisser.

 2. Efter att först ha köpt boken Yllebroderier av Ingrid...
  Gunhild Boman, 24 juni 2013

  Efter att först ha köpt boken Yllebroderier av Ingrid Eggimann-Jonsson hade jag turen att även hitta boken Rosenbroderier av samma författarinna. Rosenbroderier är lika inspirerande som Yllebroderier med mycket vackra bilder att använda sig av som förlagor till både stora och små arbeten. Boken är ett "måste" ha. Rekommenderas varmt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ingrid Eggimann-Jonsson

 • Yllebroderier

  Ingrid Eggimann-Jonsson

  Redan på medeltiden broderade man intressanta och dekorativa mönster på ylle och idag är denna teknik populärare än någonsin. I text och vackra instruktiva bilder presenteras här ett fyrtiotal broderier på dukar, kuddar och väggprydnader. Exempe...