Bli trygg i dig själv : upptäck kristallernas magiska kraft (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2012-05-28
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Charlotte de Léon
Originaltitel
Psychic Self-Protection
Dimensioner
230 x 160 x 20 mm
Vikt
460 g
SAB
133.2548,Blb
ISBN
9789153436225
Bli trygg i dig själv : upptäck kristallernas magiska kraft (inbunden)

Bli trygg i dig själv : upptäck kristallernas magiska kraft

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-05-28
229
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Bli trygg i dig själv är en praktisk bok fylld av verktyg och övningar i allt från att skriva dagbok och visualiseringsövningar till tips på hur du förankrar dig själv och använder tankens kraft.
Judy Hall ger dig många olika verktyg som du kan använda och tillsammans med övningen hänvisar hon alltid till den sten som hjälper dig. Om du till exempel behöver lära dig att vara lugn kan du använda en ametist som hjälper dig att stressa av och nå insikt i dig själv samt skapa ny motivation.
Det är många som tror att jorden just nu går igenom en process med stora förändringar och att vi samtidigt höjer vår egen vibrationsnivå, vilket ger möjlighet till positiva förändringar. Boken är till för dig som just nu står inför förändringar eller håller på att höja din medvetandenivå. Genom den kunskap som Judy Hall ger får du möjlighet att följa med i det som händer utan att värja dig eller känna rädsla.

Judy Hall är internationellt erkänd författare, kristallexpert, astrolog, medium, healer och workshopledare. Hon har skrivit över 40 böcker och är utgiven på 15 olika språk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bli trygg i dig själv : upptäck kristallernas magiska kraft
  2. +
  3. Stärkande kristaller : din guide till 50 kristaller och hur du använder dem för healing och välbefinnande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stärkande kristaller : din guide till 50 krista... av Hazel Raven (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bli trygg i dig själv : upptäck kristallernas magiska kraft. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inga bilder
    Alice, 19 maj 2016

    Blev besviken då det inte fanns några bilder på varken stenar eller chakran, däremot är det intressant och välskrivet , där av den höga poängen. Har bara bläddrat och läst några få kapitel än så länge.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bli trygg i dig själv : upptäck kristalle...