Hjärnans emotionella liv : om hur unika mönster i hjärnan påverkar dina tankar, känslor och upplevelser - och om hur du kan förändra dem (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2012-08-30
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Birgitta Karlström
Originaltitel
The Emotional Life of Your Brain
Medarbetare
Petrovski, Monika O (form)
Dimensioner
230 x 160 x 24 mm
Vikt
574 g
SAB
612.8232,Vef
ISBN
9789153436232
Hjärnans emotionella liv : om hur unika mönster i hjärnan påverkar dina tankar, känslor och upplevelser - och om hur du kan förändra dem (inbunden)

Hjärnans emotionella liv : om hur unika mönster i hjärnan påverkar dina tankar, känslor och upplevelser - och om hur du kan förändra dem

(2 röster)
Inbunden, Svenska, 2012-08-30
253
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast onsdag 20 december kl. 22:30 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
I Hjärnans emotionella liv, skriven av en av hjärnforskningens pionjärer, presenteras en ny modell över våra känslor deras ursprung, deras kraft och deras formbarhet. Richard J. Davidson har upptäckt att personligheten utgörs av sex grundläggande emotionella stilar, bland annat återhämtningsförmåga, självkännedom och uppmärksamhet. Vårt emotionella fingeravtryck beror på var någonstans på varje stils steglösa skala vi befinner oss. Han förklarar kemin i hjärnan som ligger bakom var och en av stilarna för att ge oss en ny modell över den emotionella hjärnan, en som till och med går så långt att den påverkar vårt sätt att behandla autism och depression. Slutligen ger han strategier som vi kan använda för att förändra den egna hjärnan och de egna känslorna om det är det vi vill göra. Tillsammans med författaren Sharon Begley har Richard J. Davidson skrivit en originell och spännande bok som ger oss nya och värdefulla sätt att se på oss själva, utveckla känslan av välbefinnande och leva mer meningsfulla liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärnans emotionella liv : om hur unika mönster i hjärnan påverkar dina tankar, känslor och upplevelser - och om hur du kan förändra dem
  2. +
  3. Min hjärna och jag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min hjärna och jag av Patricia S Churchland (inbunden).

Köp båda 2 för 516

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hjärnans emotionella liv : om hur unika m...