Kraften (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
The Secret
Antal sidor
266
Utgivningsdatum
2011-03-17
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
The Secret - The Power
Dimensioner
185 x 145 x 19 mm
Vikt
542 g
SAB
Dokb
ISBN
9789153436737
Kraften (inbunden)

Kraften

(42 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-03-17
301
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När The Secret - Hemligheten kom ut spreds den med ljusets hastighet och förmedlades vidare från person till person över hela jorden. Allteftersom människor har börjat förändra sina liv med hjälp av boken har de berättat tusentals fantastiska historier för Rhonda Byrne, och hon har fått större insikt om varför människor upplever sådana svårigheter i sina liv. Med dessa insikter kom också kunskapen i The Secret - Kraften.

The Secret - Hemligheten handlar om attraktionslagen - den mest kraftfulla lagen som styr våra liv. The Secret - Kraften handlar om själva kärnan i allt som Rhonda Byrne har lärt sig sedan hennes första bok kom ut 2006. Med The Secret - Kraften kommer du att förstå att det bara behövs en enda sak för att förändra dina relationer, din ekonomi, din hälsa, ditt arbete och hela ditt liv.

-I den här boken vill jag visa dig vägen till ett fantastiskt liv. Du kommer att upptäcka otroliga saker om dig själv, ditt liv och universum. Livet är så mycket enklare än du tror. När du börjar förstå hur livet fungerar och vilken kraft du har inom dig kommer du att uppleva livets magi till fullo - och då kommer du att få ett fantastiskt liv!
- ur The Secret - Kraften
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kraften
 2. +
 3. Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och a... av Gunnel Ryner (inbunden).

Köp båda 2 för 350 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Kraften. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar bok
  Kristina B, 3 november 2016

  En underbar bok att ta till sig, läsa om och om och om igen. Så det verkligen går in, i det undermedvetna. Rekommenderar den, bläddra i den, bara slå upp en sida...och läs.

 2. Häftig bok
  Susanne Alvunger, 16 oktober 2016

  Hände mycket positivt när jag läste denna bok. Funderar på att läsa om den ;)
  Nyfiken på om effekten blir densamma om jag läser den igen.

 3. The Secret

  Boken som jag har läst fick mig att bli inspirerad och tänka om på nytt för att kunna hålla bra relationer genom att tänka positivt och vrida och vända på tankarna. För att det är vi själva som kan påverka våra tankar och liv, vilket ger en bra motivation att ändra våra tankemönster även om det kan vara lite tufft i början om man inte är van.

 4. Läs den! Hjälpte mig genom en personlig jobbig...
  the secret, 21 januari 2014

  Läs den! Hjälpte mig genom en personlig jobbig situation med konkreta råd. Verkligen läsvärd, även för de som inte "tror" på sånt. Testa! Läs även the secret. The power är dock snäppet bättre tycker jag.

 5. Om alla ville (kunde) läsa och ta till sig innehållet...
  Lennart H, 28 oktober 2013

  Om alla ville (kunde) läsa och ta till sig innehållet och dessutom börja leva efter den så är jag övertygad om att vår värld skulle se annorlunda ut.
  Rekommenderas varmt!

 6. Mycket bra!
  ME, 24 maj 2011

  Jag tycker den här boken är helt underbar! Den tar upp hur vi ska känna och se kärlek istället för att sända ut negativ energi som inte direkt får oss att må bättre. Jag tycker absolut det är en bok värd att investera.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Rhonda Byrne