Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
63
Utgivningsdatum
2011-05-13
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Fahrenholz, Mia (form) / Fahrenholz, Mia (foto)
Dimensioner
247 x 200 x 10 mm
Vikt
400 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789153436799
Baka eget hundgodis (inbunden)

Baka eget hundgodis

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2011-05-13

Slutsåld

Belöningar av olika slag ger snabbare resultat än korrigeringar i form av obehag när man tränar sin hund. Ett av de bästa - och enklaste - sätten att belöna hunden är ge den godis när den gör rätt.
I början ger man godis för varje delmoment som hunden gör rätt. Allt eftersom träningen resulterar i kunskap hos hunden drar man ner på godiset för att så småningom bara belöna när hela övningen utförs på ett korrekt sätt.
En hund uppfattar inte godis på samma sätt som vi människor. För hunden är godiset helt enkelt en mycket liten bit mat. En bättre benämning kanske är belöningsmat. Oavsett vilket gäller det att se till att hunden, totalt sett under en dag, inte får i sig för mycket godis och mat, vilket på sikt kan leda till övervikt.
Om man gör hundgodiset själv har man bra kontroll på vad det innehåller och slipper alla konstiga tillsatser. Den här boken presenterar 21 recept på bra hundgodis. Men den innehåller också råd om hur man använder godis som belöning och beskriver inlärningens principer. Det finns också ett avsnitt om vad som är farligt för hundar att få i sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Baka eget hundgodis. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra recept men ganska lika och hundarna gillade inte...
    Eva, 6 juni 2013

    Bra recept men ganska lika och hundarna gillade inte alla. Kycklinglever och vanlig lever är favorit. Bra med en inledning om farliga saker eller mat för hunden.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Baka eget hundgodis