Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2012-08-23
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Fieber, Lena (red.) / Kullberg, Lisa (form) / Ehrs, Bruno (foto)
Dimensioner
274 x 200 x 15 mm
Vikt
652 g
SAB
Qcaf,641.2
ISBN
9789153436911
Afternoon tea (inbunden)

Afternoon tea

(20 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-08-23

Slutsåld

Följ med på en resa till Jane Austen-land och inspireras av det genuint engelska: Afternoon Tea med läckra snittar, kakor och bröd. Att unna sig Afternoon Tea är att ta en paus från hela den stressade samtiden. Varsågod och njut! Du får följa med musikjournalisten Jan Gradvall som berättar om hur sedvänjan med Afternoon Tea uppstod, om de perfekta kombinationerna te och böcker och hur te och e
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Afternoon tea. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa boken i afternoon tea
  Marie, 17 juli 2017

  Jag älskar att bjuda på afternoon tea och har provat ett antal böcker i ämnet. Att göra afternoon tea är en konst som kräver tålamod och inspiration. Den här boken har blivit min följeslagare i detta. Recepten är lätta och slutprodukterna är charmigt illustrerade. Vill man göra lemonad finns andra böcker både svenska och engelska att komplettera med.

 2. Mysig bok
  ANN LAGERSTRÖM, 26 april 2016

  Bra och enkla recept med varierande svårighetsgrad. Väldigt inbjudande och inte tillkrånglat. Känns som att ha en liten bit i England i hemma i Sverige.

 3. Underbar bok
  Ellen, 8 mars 2016

  Underbar bok för de som gillar England och "a nice cup of tea"! Fantastiska fotoillustrationer med fina texter och smarriga recept.

 4. En vacker bok, många fina bilder som inspirerar till...
  hundens bäst vän, 21 oktober 2013

  En vacker bok, många fina bilder som inspirerar till bak! Har provat en del tyckte några blev lite för söta i min smak men vet ju att så är det i England man kan ju själv minska ner på sötheten. Gillar den helt klart älskar Afternoon tea!

 5. En vacker bok som jag dock klarar mig utan, det finns...
  Karin Larsson, 5 juli 2013

  En vacker bok som jag dock klarar mig utan, det finns betydligt bättre recept på klassiska high tea tillbehör. För en blivande teentusiast kan den kanske fylla ett behov, boken största förtjänst är den poetiska och vackra bildlayouten.

 6. Jag har sökt en del recept, dukningar mm på nätet men...
  Berit Axelsson, BAX, 11 juni 2013

  Jag har sökt en del recept, dukningar mm på nätet men inte hittat ssk mycket. Denna sammanställning är suverän, vackra arrangemang, engelsk prägel kan jag nu sätta på mitt AFTERNOON TEA. Jag har ännu inte provat ngr recept. Boken är en aning dyr, litet lägre pris och jag gett 5*

 7. Mycket stimulerande med fina recept! Man blir väldigt...
  Gunilla Zethraeus, 27 maj 2013

  Mycket stimulerande med fina recept! Man blir väldigt sugen på att baka/laga mycket av vad som föreslås! Mmmm så hungrig jag blev!

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av författarna